MagazinSvaštara

OVO JE BILO BOLNO… Zaprosio djevojku na stadionu, ona ga odbila VIDEO

0

Jedan mladić želio je da, na romantičan način, zaprosi svoju djevojku, a da cijeli  događaj snimi kako bi im ostala uspomena na jedan od najvažnijih trenutaka u životu. Ipak, ponekad je bolje neke stvari uraditi bez kamere.

Pauza između ininga na bejzbol utakmici je bila u toku, a sa zvučnika su odjekivali poznati ritmovi pjesme Bruno Marsa. Nesuđeni mladoženja je u tom trenutku odlučio da je pravo vrijeme da zaprosi svoju djevojku.

Sve je bilo organizovano i nije bilo nijedne tehničke greške. Njegovi prijatelji na terenu su uradili dogovorene poteze i niko nije zaboravio korake.

Onda je došao veliki trenutak. Svako ko je bio u njegovoj poziciji će posvjedočiti da je za ovakav potez potrebno mnogo hrabrosti.

Šlag na tortu bi, naravno, bio da dama kaže “da”. Ipak, kada se kamera fokusirala na “srećni” par, od toga očigledno nije bilo ništa.

Bez suza radosnica i uzbuđenosti, djevojka je odmahnula glavom nekoliko puta prije nego što je nešto šapnula svom nesuđenom suprugu, a zatim se odšetala.

Naravno, ne znamo šta se tačno dogodilo. Ali, u najboljem slučaju, to je “ne, za sada.”

Iako se snimak tu završava, djevojka koja je bila  na licu mjesta, objasnila je da su se zaposleni na stadionu sažalili na nesrećnog mladića.

“Ona je otišla, a njega su otpratili do tribina. Navijači su ga častili sa nekoliko piva”, napisala je ona u komentaru koji prenosi Miror.

(Novosti online)

PRNJAVOR: GIMNAZIJI I PORODICI KRASIĆ NAGRADE ZA NAJUREĐENIJA DVORIŠTA

Previous article

Izgovorili sudbonosno “DA” u dobojskom zatvoru

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Magazin