Automobilizam

Ovo je novi Suzuki svift!

0

Na internetu su se ponovo pojavile fotografije nove generacije „suziki svifta“, istina u slabijoj rezoluciji, jer su skenirane iz kataloga za japansko tržište. Međutim, šta je, tu je – ovo je trenutno jedini „dokaz“ o novom „sviftu“ koji će svetsku premijeru imati na proleće 2017. godine.

 701388_suzukiswift2016ersteinfosmotorvorschauleak1200x8000fc55dac369cc3f7_fFotografije nam otkrivaju da je površina C stuba u crnoj boji i da „krije“ ručke zadnjih vrata. Primetili smo i potpuno nova prednja i zadnja svetla, kao i drugačiju masku hladnjaka. Inače, prepoznatljiva silueta najvažnijeg Suzukijevog modela u Evropi se nije ozbiljnije izmenila.

 

Očekuje se da će novi “suzuki svift” dobiti i kvalitetniji enterijer

Unutrašnjost je takođe izmenjena, sada sa redvidiranim ventilacionim otvorima i velikim centralnim ekranom osetljivim na dodir. Dimenzije ne bi trebalo ozbiljnije da se menjaju i „svift“ će biti dugačak oko 3,85 metara. U katalogu piše da će se „svift“ u Japanu prodavati u šest verzija, dok se u Evropi očekuju modeli sa novim 1,0-litarskim trocilindričnim turbo benzincem (oko 110 KS) i većim ali i slabijim 1,2-litarskim “dualdžet” agregatom.

Do kraja 2017. godine trebalo bi da se pojavi i sportska verzija koja će koristiti 1,4-litarski „busterdžet“ benzinac (oko 140 KS).

blic

Ibrahimović: Što sam stariji to sam bolji, mogu igrati do 50. godine

Previous article

OVDE ŽIVI ACA LUKAS: POGLEDAJTE KAKO SU SREDILI DOM ZA SLAVU

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.