NovostiRS/BiH

“PARANOIČNO-ŠIZOFRENA LAŽ” Mektić i Šarović tvrde da juče nisu bili na sastanku u Sarajevu

0

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović, ni juče niti bilo koji drugi dan, nije učestvovao na bilo kakvom sastanku na kome se razgovaralo o policiji i kontroli granice, niti o žandarmeriji, kako je to objavio medij ATV.

Saopšteno je ovo iz Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskoh odnosa BiH, nakon što se pojavila informacija sa su se juče na sastanku u Sarajevu žestoko vršili pritisak na direktora Granične policije BiH Zorana Galića da dopusti Federalnoj policiji da sa pripadnicima Granične policije obavlja kontrolu istočne granice u Republici Srpskoj.

– Ta pitanja nisu u nadležnosti Ministarstva, niti je ministar Šarović na bilo koji način učestvovao u  njihovom rješavanju. Apelujemo na zaustavljanje organizovanog širenja lažnih vijesti i političkih dezinformacija, koje obmanjuju javnost i koriste samo pojedincima – naveli su u ministarstvu.

Ministar bezbjednosti BiH, Dragan Mektić je rekao da je ova vijest paranoično-šizofena laž.

– Nikakav sastanak na tu temu juče nije održan u Sarajevu. Ja čak juče nisam ni bio u Sarajevu jer sam ima sahranu bliskog mi srodnika u Prnjavoru. Sve je laž i izmišljotina – poručio je Mektić.

srpskainfo.comNelson: Iskoristićemo svaku priliku da se sastanemo sa Dodikom

Previous article

KAKO KRVNA GRUPA ODREĐUJE TEMPERAMENT: da li ste dominantna, uspešna, tvrdoglava, osećajna žena

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Novosti