MagazinSex i ljubav

Pet stvari koje muškarce čini ljubomornima

0

Istina je da su žene sklonije iskazivanju ljubomore, no to ne znači da muškarci nemaju problem s njom.

Ljubomora je tipično ženski “poremećaj”, zar ne? Tako bi se barem moglo činiti neupućenom promatraču koji je navikao na ženske ljubomorne ispade. Istina je da su žene sklonije iskazivanju ljubomore, no to ne znači da muškarci nemaju problem s njom. Oni ju samo znaju dobro sakriti, a evo što ih najviše smeta:

Muški prijatelji

Koliko god tvrdili da im ne smetaju, većina muškaraca jednostavno ne voli kad se previše druže sa muškim prijateljima. Nije stvar u tome da ne vjeruju ženama – nego ne vjeruju njima, barem je to ono što će reći.

Zainteresirani muškarci

Kad vide da se netko upucava, reći će da im je to samo kompliment, ali duboko u sebi, muškarci kipe od ljubomore kad se netko drugi mota okolo.

Pažnja na društvenim mrežama

Odavno je poznato da prosječna žena na običnu sliku dobije puno više lajkova i komentara nego prosječan muškarac. Manje je poznato da prosječnom muškarcu pažnja koju dobije smeta, a još manje da mu smeta jer se zbog toga osjeća zapostavljeno.

Seksi odjeća

Ako je samo za njega, to je sasvim u redu, no prosječan muškarac će biti poprilično ljubomoran ako vidi da “takva” ideš u grad.

Bivši momci

Pogotovo ako imamo nešto lijepo za reći o njima. Iako sadašnji dječko najčešće nema razloga za brigu o bivšem dečku, ljubomora je jednostavno jača od njega.

Izvor: ATV

Suspendovan selektor BiH

Previous article

ALEKSIĆI JEDINA KATOLIČKA PORODICA U BOSANSKOJ KRUPI „Božić se proslavlja sa prijateljima muslimanima“

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Magazin