BalkanNovosti

PETRA (3) VODI ŽIVOTNU BITKU Bila je srećno i zdravo dijete, a onda je otkriveno da ima TEŠKU BOLEST

0

Petra Đorđević (3) je srećno, hrabro i radoznalo dijete. Sa njenim zdravljem bilo je sve u redu do maja ove godine. A onda joj je dijagnostifikovana veoma rijetka vrsta malignog tumora, a da bi nastavila liječenje potrebna je pomoć svih nas.

Petra je u maju počela da povraća svakog dana, da plače i da se ne osjeća dobro. Po nalogu oftalmologa, urađen je skener glave i tog 5. jula otkriven joj je tumor na mozgu. Uslijedila je hitna operacija na Klinici za Neurohirurgiju KCS. Poslije četvoročasovne operacije, Petra se oporavljala u bolnici još dvadeset dana. Histopatološka analiza je utvrdila da se radi o veoma rijetkoj vrsti malignog tumora – Plexus choroidei cancer, gradus 3.

Poslije konsultacije sa francuskim ljekarima i dodatnim analizama koje su uradili u Parizu, saznalo se da Petra ima rijetku mutaciju gena koja je dovela do stvaranja tumora.

Zbog toga se Petri ne preporučuje liječenje standardnim protokolima, već individualnom terapijom bez zračenja. Prvi dio terapije je primila u Beogradu na IORS.

Petri je potrebna novčana pomoć kako bi liječenje nastavila u inostranstvu, da bi se izliječila njena primarna maligna bolest sa što manjim posljedicama po njen dalji razvoj i odrastanje. Novac je neophodan za liječenje, rehabilitacije, specijalističke preglede, dalja ispitivanja.

Pomozimo Petri! Upišimo 700 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj. Slanjem SMS poruke upišite 700 i pošaljite SMS na 3030.

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske treba da se upiše human700 i da se SMS pošalje na 455.

Moguća je i uplata na dinarski račun 160-552143-19, kao i na devizni: 00-540-0004246.6

IBAN: RS35160005400004246660

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj, a uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal.

(Blic)DIVLJAO MRTAV PIJAN Vozio auto-putem sa 3,06 PROMILA ALKOHOLA u krvi

Previous article

U 75. kolu nagradne ige LOTO, Državne lutrije Srbije, “sedmica” je prebacila 1,6 miliona evra. A pokupio je srećnik s tiketom iz Prnjavora, i to u žestokoj konkurenciji još pet potencijalnih dobitnika.

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Balkan