Prnjavor - Najnovije vijestiVijesti

Pirogijada u Domu penzionera PRNJAVOR: Šampion večeri pojeo 40 piroga

0

Članovi Udruženja penzionera opštine Prnjavor, u prostorijama udruženja su organizovali već tradicionalnu “Pirogijadu”, u sklopu obilježavanja Dana starijih lica.

Ovo je samo jedna od aktivnosti širokog spektra, koje organizuju penzioneri, a prema riječima predsjednika udruženja ove populacije, Živka Vinčića, Dan starijih lica obavezuje kompletnu društvenu zajednicu da vodi brigu o svojim starijim članovima.

“Iako smo u poznim godinama, i mi penzioneri doprinosimo itekako ovom društvu, i kao takvi moramo imati i svoje mjesto u tom društvu, na šta nas sve obavezuje i rezolucija Ujedinjenih nacija” kazao je Vinčić.

Sala Doma penzionera bila je puna i ove godine, jer su aktivisti zaduženi za pirogijadu i obilježavanje Dana starijih lica svoj posao obavili na najbolji način, a zabavi je prisustvovalo oko 150 penzionera.

Ovogodišnja “Pirogijada” iznjedrila je i novog šampiona večeri, penzionera Milana Maleševića iz naselja Donja Mravica, koji je pojeo rekordnih 40 piroga.

Članovi Udruženja penzionera Prnjavor tokom godine organizuju i mnogobrojna putovanja, a  druženje u sklopu već tradicionalne “Pirogijade” i degustaciji piroga nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

prnjavorlive.infoAmerički F-16 slučajno ispustio bombu nad Japanom

Previous article

Akademija podovom godišnjice Univerziteta u BL: Penzionisani profesor napravio incident

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.