NovostiRS/BiH

Plakati protiv Igora Radojičića u Banjaluci

0

Na najavu SNSD-ovog poslanika Igora Radojičića da će napustiti poslanički Klub partije i ekspresnog povlačenja te odluke, večeras su reagovali pripadnici pokreta „Revolt BL“. Radojičiću su poslali poruku da je svojim posljednjim političkim potezima izgubio kredibilitet kod građana.

Leci-Igor-R-1

Plakatima sa porukom: Obećao ti Baja da ćeš biti gradonačelnik?! Nećeš!!! – članovi pokreta „Revolt BL“ su večeras oblijepili oglasne table u centru Banjaluke plakatima na kojima su predstavili Igora Radojičića „kroz istoriju“.

U poruci koju su zajedno sa fotografijama dostavili redakciji portala Istinitonavode da je to odgovor na Radojičićevu „igranku“.

-Želimo da poručimo g.Radojičiću da je izgubio i poslednje zrno kredibiliteta u Banjaluci. Vi i vaši nalogodavci više nikad nećete dobiti ni jedan glas u Banjaluci. Vi ste imali priliku da se distancirate od katastrofalne politike vaše stranke, propustili ste to. Neće vam to nikad biti oprošteno, poručili su Radojičiću iz pokreta „Revolt BL“.

Leci se nalaze na oglasnim tablama kod zgrade Muzeja savremene umjetnosti, Gradske uprave i širem centru grada. istinito

Zbog radova na graničnom prelazu Brod čeka se 30 minuta

Previous article

Finale prije finala: Đoković protiv Nadala danas od 16 časova

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Novosti