MagazinSvijet poznatih

“PLJUSNULA SAM GA!” Prije deportacije iz Švajcarske pjevačica nasrnula na policajca

0

Vijest da je pjevačici Radi Manojlović zabranjen ulazak u Švajcarsku i da je deportovana s tamošnjeg aerodroma zatekla je sve u nevjerici, a priča je sada dobila nastavak.

Naime, otkriveno je da je Rada u jednom trenutku fizički napala službenu osobu, odnosno policajca koji je vršio provjeru nad njom, a cijelu situaciju pjevačica je opisala za Kurir.rs.

– U jednom momentu mi je otimao telefon. Kako on smije to raditi?! Ja sam ga zbog toga pljusnula po ruci. Pomislila sam u sebi da mi samo još fali da me ovaj baksuz od čovjeka tuži za napad na službenu osobu. On je na mene vikao, imam i svjedoka. Ja sam mu rekla da moram pozvati svog advokata, na što mi je on rekao da ne mogu. Gdje to postoji? Pa, ako ubiješ čovjeka, pročitaju ti prava da se možeš braniti ćutnjom, odnosno ne moraš ništa pričati i potpisuješ to dok ti ne dođe advokat. Gdje ti to nemaš pravo pozvati advokata? Pogotovo koga ja imam i koji ima punomoć –  izjavila je Rada i zaključila da je švajcarski službenik bio izuzetno nepristojan prema njoj.

Radu je kontrola, navodno, zadržala više od sat radi provjere dokumenata, nakon čega joj nije dopušten ulazak u Švajcarsku, gdje je trebala održati koncert, već se morala vratiti natrag za Beograd, prenio je Kurir.rs.

Problem je nastao zbog birokratije, odnosno službi za izdavanje radnih viza, koje, prema Radinim riječima, tada nisu radile zbog Noći vještica.

kurirNovi snimci Lane Bijedić dodatno zamrsili istragu

Previous article

PRNJAVOR, BL: ODUZIMA SIROMAŠNIMA, VRAĆA BOGATIMA Dvostruki aršini sudije Okružnog suda Banjaluka

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Magazin