Automobilizam

Pogledajte ovu tuču: Dvije žene se automobilima zabijale jedna u drugu

0

Dvije blago rečeno bijesne žene napravile su totalni haos na parkingu ispred jedne trgovine u Los Angelesu i priredile prolaznicima scenu iz akcijskih filmova.

auto

Sve je počelo kada je jedna od njih optužila drugu da joj je presjekla put. Zaustavile su se na obližnjem parkingu i fizičke nasrnule jedan na drugu.

“Mislila sam da mi govori da stanemo na parkiralištu da razmijenimo podatke o osiguranju, no ona me bacila na pod i počela udarati. Vikala je: ‘Presjekla si mi put’, a ja sam joj govorila da mi je žao, ali da nisam”, rekla je za NBC Yaya Shabazz, žena u bijeloj Toyoti RAV4.

“Ležala sam na podu i nisam vjerovala da se to stvarno događa. Da me odrasla žena tuče”, rekla je 33-godišnjakinja koja je iz Atlante išla posjetiti brata u Los Angeles.

Nakon toga, druga žena je izvadila čekić i počela udarati po njenom automobilu. Shabazz je tada sjela u svoj automobil i počelo je demoliranje.

“Nisam htjela nikoga povrijediti, samo sam htjela pobjeći s tog parkinga”, pokušala je objasniti zašto se nekoliko puta zabila u BMW X3 koji je vozila druga žena. Na kraju se zabila i u hidrant.

Iz policije su kasnije rekli da su saznali da se njih dvije poznaju otprije, ali da još uvijek pokušavaju otkriti što je zaista bio razlog ove tučnjave.

Izvor: avaz.ba

PRNJAVOR: Isključili ih iz SDS

Previous article

Sudar kamiona i autobusa, jedna osoba poginula

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.