Život i stil

Posle omiljenog estetskog zahvata mnogih Srpkinja nema ljubljenja i oralnog seksa dve nedelje

0

Pored uvećanja grudi ili zadnjice, zatezanja kože lica i podmlađivanja vrata i dekoltea, najčešća korekcija na koju se žene odlučuju je uvećanje usana.

Popularna metoda je ubrizgavanje hijalurona koji daje prirodniji izgled i predstavlja prirodnu supstancu koja se već nalazi u vezivnom tkivu i služi za održavanje tonusa kože i hidriranje. Ova metoda je popularna jer nema starosne granice i adekvatna je za sve uzraste. Nakon tretmana usne su jedre, rumene, lepe i prirodne.

Foto: Pixabay.com

Ono što sve žene plaši jeste šta posle intervencije? Kod tretmana se javlja osećaj utrnulosti pa većina žena nema osećaj da su usne njihove, što je kratkog trajanja i prolazi posle par dana. Postoje i mnoge zabrane i uputstva kojih pacijentkinje treba da se pridržavaju.

Foto: Pixabay.com

– Sam proces dok lekar ubrizgava materiju je malo neprijatan, ali nije bolan. Doktorka mi je savetovala da to veče posle intervencije ne perem zube, da se dve nedelje ne ljubim i nemam oralni seks dok se materija ne stegne. U slučaju da se pojave grudvice da ih blago masiram i ništa više. Vrlo jednostavno. Prve nedelje nisam imala osećaj u usnama kao da su moje, nisam mogla prirodno da ih pomeram, dok sada kao da su moje, rekla je za “Telegraf” Sanja koja je prezadovoljna intervencijom, a rezultat kod nje je krajnje prirodan.

Foto: Pixabay.com

Rezultat popunjavanja usana hijaluronom je vidljiv odmah i poboljšava se nakon nekoliko tretmana. U početku efekat traje 6 do 9 meseci, a ako se tretman ponovi za 6 meseci vidljiv je i duže od 12 meseci. Ono što lekari savetuju jeste da se posle zahteva obrati posebna pažnja kako bi se postigli najbolji rezultati.

Savetujemo vam da se pre intervencije o svemu dobro informišete i da se obratite priznatom stručnjaku koji ima dobre preporuke. Ne pristajte na niske cene i lepe priče, jer od toga zavisi vaš izgled, ali i zdravlje.

telegraf.rs

Oprez u ljetnjim danima: Nevjerovatne opasnosti koje se kriju u samo jednoj kockici leda

Previous article

Pice će dostavljati autonomna vozila

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.