NovostiRS/BiH

Potraga za djevojkom proširuje se na rijeku Unu

0

Potraga za sedamnaestogodišnjom djevojkom iz Prijedora, koja je 5. marta pala u rijeku Sanu, sutra će biti proširena i na rijeku Unu, rečeno je Srni u Teritorijalnoj vatrogasnoj jednici Prijedor.

Starješina prijedorskih vatrogasaca Nebojša Miljuš rekao je da će sutra tragati rijekom Unom do Jasenovca, gdje se uliva u rijeku Savu.

Za djevojkom će sutra tragati pripadnici specijalizovane jedinice za spasavanje na vodi i pod vodom Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor.

Miljuš je naveo da je danas napravljen plan kako da ta akcija bude izvedena, te da će o tome sutra govoriti novinarima, prilikom spuštanja čamaca u vodu kod kožare.

Miljuš je istakao da je vodostaj rijeke Sane danas iznosio 230 centimetara, što otežava pronalazak tijela u vodi.

“Pretraga terena i danas je rađena istom rutom od mosta, pa nizvodno do Svodne i dalje Blagaja, do Novog Grada i onda nazad drugom obalom”, istakao je Miljuš.

On je dodao da su, osim vatrogasaca, u potragu u priobalnom području uključeni i policijski službenici Centra javne bezbjednosti Prijedor i pripadnici jedinice za podršku.

Potraga, sa prekidima, traje od nedjelje, 5. marta kada je oko 2.10 časova prijavljeno da je maloljetno lice palo u Sanu sa splava u Prijedoru, te da nije izronilo.

srna

Rekordan februar za BMW Group

Previous article

Deluje kao sasvim obična kamp prikolica, ali kad uđete unutra, shvatićete da ona ispunjava sve vaše snove (VIDEO)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Novosti