Pozitivni PrnjavorPrnjavor

POZITIVNI PRNJAVOR: Prnjavorčanin za 21 dan biciklom do Hilandara i nazad

0

Prnjavorčanin Dejan Mijatović, inače profesor fizičke kulture o kojem smo u nekoliko navrata pisali o njegovim maratonskim vožnjama biciklom, okončao je svoju najdužu vožnju u dužini od nevjerovatnih 2600 kilometara.

LuU09NI4FYz3yUKj_DIrG869x_cUxk-DkvHJDmh36hI

Mijat, kako ga najčešće zovu u njegovom Prnjavoru, kaže da su on i njegov saputnik Njemanja Blagojević iz Doboja, do Hilandara vozili 21 dan i prešli najduži put do sada. “Za tri sedmice prelazili smo u prosjeku oko 150 kilometara dnevno, rekord za jedan dan bila je vožnja od 185 kilometara”, rekao nam je Dejan. On kaže da su prema Hilandaru išli kroz Makedoniju, a vraćali  se preko Sofije, pa za Niš, Beograd, Bijeljinu i koridorom do Prnjavora.

“Nismo imali većih problema na putu, ni povreda, ali ni nekih krupnijih kvarova na biciklima, što je jako važno. Sve je prošlo u najboljem redu i veoma sam srećan, što sam na svom biciklu izvozio najdužu relaciju do sada”, ponosno nam je rekao Dejan.

On se posebno zahvalio svom glavnom sponzoru poznatom prnjavorskom pabu “Pet lampi”, ali i Vezerinarskoj ambulanti Jovanić, Klubu Aquarius, Apoteci Evro-lek i Turističkoj agenciji  Fina travel, bez čije pomoći ne bi mogao realizovati ovaj veliki poduhvat. Prnjavorski.net, Mijatu želi još mnogo pređenih kilometara, te da na najbolji način prezentuje naš Prnjavor. Srećno!

NEVJEROVATAN PODVIG – PRNJAVORČANIN BICIKLOM DO HILANDARA /FOTO/

POZITIVNI PRNJAVOR: PRNJAVORSKI MARATONSKI PUTNIK BICIKLOM

6yZK6TVm1jz5iEM5ROd-5Litgzb3uY3dBSOGITiUC_g CpqFs0fuBEWjPeF2Rgc7dsvPlWMReTVCTrwOXidlIPk dyHxOaozevWuMuCkXFw-cDb3mIZJnHBZYjO0fEYF1_0 xSTp0xhEihXhAZrfjNjyAJrh2zoU3xeuj8KB_EiCbes

prnjavorski.net

 

Komarci u Beogradu zaraženi virusom Zapadnog Nila

Previous article

Lopovi pobjegli sa bankomatom

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.