MagazinSex i ljubav

“PRIJE TIJELA DOTAKNITE DUŠU” Muškarci koji čiste i tepaju MNOGO ČEŠĆE imaju seks

0

Les Parot, autor knjige “The Ultimate Guide To Crazy Good Sex” u svojoj knjizi govori o muško-ženskim odnosima te dijeli savjete kako ih učiniti još boljim.

On naglašava kako muškarci koji pomažu ženama u kućnim obavezama češće imaju seks, u odnosu na one koji to ne rade.

Takođe dodaje kako se ugađanjem i tepanjem samo povećava ženina želja i požuda, te kako nije potrebno biti pjesnik i izmišljati nove stvari, nego jednostavno otvoreno govoriti partnerki kako vam znači, popravlja dan i slično.

– Važno je da prije njenog tijela dotaknete njenu dušu. Možete se poigrati sa mirisnim svijećama, pismima i sličnim stvarima – napisao je Parot.

On takođe savjetuje kako razgovorom možete još lakše doprijeti do partnerke. Budite otvoreni i pitajte je za stvari koje biste inače očekivali da sama shvati ili uradi.

– Moguće je da se vaše želje neće uvijek podudarati, ali je važno da pustite da to ne utiče na vaš brak. To je normalno i može se desiti s vremena na vrijeme – napisao je.

Naime, ukoliko vas ona odbije nemojte joj dobacivati ružne komentare, potrudite se razgovarati sa njom o njenoj seksualnoj želji kako bi se što bolje uskladili i popravili odnos.

(Klix)

Uhapšen napadač na Dragana Bogdanića

Previous article

“NEĆEMO PREĆI PREKO TOGA” Dodik poručio da je napad na Bogdanića NEDOPUSTIV

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Magazin