Prnjavor - Najnovije vijestiVijesti

PRNjAVOR NEM OD TUGE, JOŠ JEDNA TRAGEDIJA: U Nemačkoj poginuo Željko, otac dvoje dece – biće sahranjen u rodnom kraju (FOTO)

0
U NEMAČKOJ je u saobraćajnoj nesreći život izgubio 34-godišnji Prnjavorčanin Željko Simeunčević, čime je nastavljena crna serija pogibija Prnjavorčana na domaćim ali i stranim drumovima.
Podsetimo, prošlog vikenda, nadomak svoje kuće na magistralnom putu u Potočanima, kod Prnjavora, poginuo je Stevo Aničić (46), otac četvoro dece, a samo dan kasnije stigao je crni glas da je u Nemačkoj nastradao Željko Simeunčević.

I u ovom slučaju ostala su ožalošćena malodobna deca, njih dvoje, sinovi od devet i 11 godina. Iza Željka su još ostali, supruga, brat, roditelji i druga iznenadnim udarcem i gubitkom potresena rodbina.

Foto: Facebook

– Željko je poginuo u jutarnjim satima u Štutgartu za volanom svog automobila na putu na posao, pod još nerasvetljenim okolnostima. Pretpostavlja se da je u udesu učestvovao i jedan kamion-saznaju „Novosti“ od rodbine poginulog.

SAHRANA U RODNOM PRNjAVORU

Usled toka uviđaja i rasvetljavanja detalja stradanja, kao i otežane procedure, za sada je neizvesno kada će iz Nemačke biti dopremljeno telo Željka Simeunčevića.

– Željko je, posle više godina rada u Sloveniji, uspeo da zasnuje posao građevinca u Nemačkoj, a pre oko pola godine tamo dovede i porodicu. Rodbina je odlučila da bude sahranjen u rodnom Prnjavoru, odnosno selu Štrpci, odakle je i otišao u nadi za boljim životom-saznaju „Novosti”.

Ninko Đurić – Večernje nvoostiInspekcija zatvorila auto-praonicu u "Čajavecu", nema dozvolu

Previous article

Stigli stambeni kontejneri za najugroženije u Kozarskoj Dubici

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *