Prnjavor - Najnovije vijestiVijesti

PRNJAVOR: NOVOOBOLJELA ŽENA HOSPITALIZOVANA U UKC

0

Virus korona potvrđen je kod još jedne žene sa područja opštine Prnjavor koja je hospitalizovana na Univerzitetskom kliničkom centru / UKC/ Republike Srpske u Banjaluci, saopšteno je nakon sjednice opštinskog Štaba za vanredne situacije.
Od početka epidemije ovo je 36. osoba zaražena ovim virusom u Prnjavoru.

Na današnjoj sjednici Štaba donesen je zaključak da se od ponedjeljka, 1. juna, omogući rad javnim i privatnim predškolskim ustanovama na području opštine, zbog čega će u nekoliko narednih dana svi radnici ovih ustanova biti testirani na virus korona.

Roditeljima je preporučeno da djecu za sada ne šalju u vrtiće ukoliko imaju druge mogućnosti za čuvanje, imajući u vidu činjenicu da je virus još prisutan u zajednici i da postoji opasnost od moguće zaraze.

U skladu sa zaključkom Republičkog štaba za vanredne situacije usvojeno je da do 8. juna radno vrijeme ugostiteljskih objekata za ishranu i piće bude ograničeno do 23.00 časa.

Na području ove opštine 28 lica se nalazi pod zdravstvenim nadzorom zbog direktnog kontakta sa zaraženom osobom.

Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske saopštilo je jutros da je u Srpskoj u posljednja 24 časa utvrđeno da je na virus korona pozitivno još pet osoba, među kojima je i ova žena iz Prnjavora.

srna


Notice: Undefined index: HTTP_CF_IPCOUNTRY in /var/www/vhosts/prnjavorski.com/httpdocs/wp-content/themes/prnjavor/library/templates/single/single-footer.php on line 1


Ova biljka sve liječi – od posjekotina, do teških oboljenja, napravite ovo i dići će vas iz mrtvih!

Previous article

Jedna osoba u RS preminula od virusa korona, tri novozaražene

Next article

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *