PrnjavorVijesti

Prnjavor: Održano redovno skupštinsko zasjedanje

0

Odbornici Skupštine opštine Prnjavor danas su zasjedali na 26. redovnoj sjednici. Na dnevnom redu se našlo 18 tačaka, a usvojena je Odluka o usvajanju izmjene dijela regulacionog plana Poslovno-turističke zone “Vijaka” u Prnjavoru. Usvojena je i odluka o izmjenama i dopunama Odluke o uređenju prostora i građevinskog zemljišta, te rješenja o razrješenju i imenovanju nekoliko direktora i članova Upravnog i Nadzornog odbora nekoliko Javnih ustanova u Prnjavoru.

Na današnjem zasjedanju Prnjavorskih odbornika, donešeno je više odluka o Regulacionim planovima na području opštine Prnjavor ispred Odjeljenja za prostorno uređenje. Pa se tako duga rasprava vodila o izgledu Trga Srpskih boraca i Svetosavske ulice kada su u pitanju ugostiteljski objekti.

Odbornici su zamjerili zatvaranje ugostiteljskih bašti. Ipak odluka o izmjenama i dopunama Odluke o uređenju prostora i građevinskog zemljišta koja je u nacrtu podržana je sa 17 glasova za, dok je Klub SDS bio protiv ove Odluke.

Predsjednik SO Prnjavor Željko Simić je današnju sjednicu ocjenio efikasnom, te istakao da je ovo poslednja sjednica prije ljetne pauze.

Na 26. redovnom zasjedanju usvojena je odluka o mjesnim zajednicama na području opštine Prnjavor, kao i odluka o davanju saglasnosti za zaključenje ugovora o prodaji nepokretnosti sa Mirsadom Mušinovićem iz Konjuhovaca.

Usvojeni su i izvještaji o realizaciji strategije razvoja opštine Prnjavor u 2018. godini.

Dragana Radulović je razrješena te ponvo imenovana na mjesto direktora JU Centar za socijalni rad Prnjavor, a imenovano je i nekoliko članova Upravnog i Nadzornog odbora nekoliko Javnih ustanova opštine Prnjavor.

TV K3

Uživa u svojih PET MINUTA SLAVE: Mačka sa dva lica je nova ZVIJEZDA INSTAGRAMA (FOTO)

Previous article

CRNA STATISTIKA SRPSKE U saobraćaju pogine više mladih ljudi nego u ratovima

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Prnjavor