Prnjavor - Najnovije vijestiVijesti

PRNJAVOR: U PROTEKLIH ŠEST DANA ŠEST LICA PREKRŠILO MJERU KUĆNE IZOLACIJE

0

U periodu od 19. do 24. marta, komunalna policija Opštine Prnjavor kontrolisala je 193 lica u kućnoj izolaciji i utvrđenoj je da šest njih nije poštovalo ovu mjeru. Protiv lica koja su prekršila ovu mjeru biće pokrenut prekršajni postupak.

Opštinski štab za vanredne situacije apeluje na lica koja su pod zdravstvenim nadzorom, da poštuju osnovno pravilo samoizolacije, ostanu kod kuće i smanje kontakte. Nadležni opštinski organi i dalje će kontrolisati lica u kućnoj izolaciji, i sva lica koja ne poštuju mjere kućne izolacije biće propisno kažnjena.

Opštinski štab za vanredne situacije podsjeća na obavezu poštovanja Zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srpske, kojim je zabranjeno kretanje lica sa navršenih 65 godina života i više, kao i zabranu kretanja svim licima na javnim površinama u vremenu od 20:00 do 5:00 časova.

U protekla 24 časa Policijska stanica Prnjavor sankcionisala je četiri lica zbog nepoštovanja policijskog časa, dok je jednom licu izdat prekršajni nalog zbog kršenja Odluke Vlade Republike Srpske o zabrani izazivanja panike i nereda za vrijeme vanredne situacije na teritoriji Republike Srpske.“OSTANITE KOD KUĆE, KO BOGA VAS MOLIM!” Vučić zamolio penzionere da poštuju mjere

Previous article

Očekuje se dramatičan rast broja zaraženih

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.