Prnjavor - Najnovije vijestiVijesti

Prnjavor- Uručene studentske nagrade

0

U sali Skupštine opštine Prnjavor, danas je upriličena dodjela studentskih nagrada za pet studenata sa najboljim prosjekom ocjena, koji svoje znanje stiču na javnim visokoškolskim ustanovama. Uručena im je novčana nagrada od 5.000 KM, a obezbijeđeno je i turističko putovanje.  Nagrada je uručena i Stefanu Stakiću, studentu završne godine Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

“Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim načelniku opštine Prnjavor, Darku Tomašu, koji je i ove, kao i prethodnih godina, prepoznao naš trud i zaista nam je velika čast da budemo među studentima koji su dobili vaučer u iznosu 5.000 KM i putovanje na Jahorinu” – rekao je Stakić.

Među studentima je i Marina Nikolić, koja je završila osnovne studije biohemije na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu, Slađana Savković, koja je završila osnovne studije na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, smijer računarstvo i automatika, Slaven Petković, student fakulteta Tehničkih nauka u Novom Sadu, smijer mehatronika, te Svjetlana Topić, student Filološkog fakulteta u Banjaluci.

Načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš, rekao je da je današnja dodjela studentskih nagrada važna jer predstavlja priliku da se istaknu najbolji studenti, čiji je prosjek ocjena preko 9,5. , što im je dalo i mogućnost da budu rangirani na ovaj način.

“Smatram da je posebno važno okupiti ove mlade ljude na jednom mjestu kako bi im poručili da njihova lokalna zajednica cijeni rezultate koje su postigli, a uvjereni smo da će upravo ovaj njihov uspjeh u budućnosti biti najbolja preporuka za njihove karijere” istakao je Tomaš.

Opština Prnjavor jedina je lokalna zajednica koja daje ovakav vid podrške najboljim studentima, čime se nastavlja praksa kontinuirane brige za mlade. /Marijan Popadić/.

prnjavorlive.infoPRNJAVOR: Objavljeno koliko se Prnjavorčana vakcinisalo i koja je vakcina najtraženija

Previous article

Upozorenje na obilne padavine na području Banjaluke

Next article

You may also like