PrnjavorVijesti

PRNJAVOR: Usvojen nacrt budžeta za 2017. godinu

0

Odbornici Skupštine opštine Prnjavor usvojili su nacrt budžeta za 2017. godinu u iznosu od 13.922.500,00 KM, te zaključak da se nacrt budžeta u roku od 15 dana uputi u javnu raspravu.

prnjavor

Na današnjoj sjednici Skupštine opštine Prnjavor usvojena je i Odluka o utvrđivanju poreske stope za nepokretnosti u 2017. godini u iznosu od 0,05%, koja se primjenjuje na sve nepokretnosti na području opštine Prnjavor, uključujući i nepokretnosti u kojima se neposredno obavlja proizvodna djelatnost.

U okviru dopune dnevnog reda odbornici su usvojili Odluku o izmjeni Odluke o stipendiranju učenika i studenata, u kojoj stoji da se stipendije isplaćuju u deset jednakih mjesečnih anuiteta, za svaki mjesec u godini osim za juli i avgust mjesec.

Odbornici lokalnog parlamenta usvojili su i prijedlog Odluke o vrijednosti boda za plaćanje komunalne naknade za 2017. godine, kao i nacrt Odluke o usvajanju izmjene i dopune dijela Regulacionog plana poslovno – turističke zone „Vijaka“. Na dnevnom redu drugog skupštinskog zasjedanja u toku je osma od ukupno četrnaest tačaka dnevnog reda.

opstinaprnjavor.net

Pet kuhinjskih predmeta koje bi trebalo odmah da bacite

Previous article

Domaći hitovi bez smisla: Pjesme zbog kojih ćete plakati od smijeha!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Prnjavor