PrnjavorTema danaVijesti

Prnjavorčanka oštetila Banku Srpske za 147.300 KM

0

Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci podnesen je izvještaj protiv Prnjavorčanke čiji su inicijali E.J. zbog sumnje da je, kao odgovorno lice u banjalučkom preduzeću, nezakonitim poslovanjem pribavila imovinsku korist ovoj firmi u iznosu od oko 147.300 KM, pričinivši štetu banci.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da je osumnjičena Elizabeta Josipović (59) iz Prnjavora, koja je bila odgovorno lice u preduzeću “Urban” d.o.o Banjaluka, a oštetila je Banku Srpske a.d. Banjaluka.

“Lice se sumnjiči da je u periodu od jula 2017. godine do septembra ove godine, kao odgovorno lice preduzeća iz Banjaluke, suprotno zakonskim propisima i ugovoru o zalogu zaključenim sa bankom iz Banjaluke, odnosno suprotno pravilima poslovanja u odnosu na raspolaganje, korišćenje i upravljanje imovinom, otuđila založnu pokretnu imovinu preduzeća”, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Ona je osumnjičena da je počinila krivično djelo nezakonito postupanje u privrednom poslovanju jer je na osnovu opisane radnje pribavila protivpravnu imovinsku korist preduzeću u iznosu od oko 147.300 KM, a za isti iznos pričinila štetu banci.

U Srbiji pronađen skelet star 8.000 godina, sa posebnim oružjem

Previous article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Prnjavor