PrnjavorVijesti

PRNJAVOR:Počela edukativna radionica za mališane

0

U Narodnoj biblioteci u Prnjavoru danas je počela edukativna radionica za djecu uzrasta od 5 do 7 godina.

Direktor Biblioteke Dragana Marinković kaže da djeca prisustvom radionicama koje vodi bibliotekar ili pedagog, imaju priliku da kvalitetno ispune slobodno vrijeme.

„Značaj radionica je što se djeca imaju priliku upoznati sa raznim aktivnostima, matematičkim pojmovima, prirodom, početnim čitanjem i pisanjem, crtanjem. Ovo je način da se djeca osamostale, socijaluzuju i usvoje pojam učiti“ , rekla je Marinkovićeva za Srnu.

Ona kaže da nove generacije djece, a posebno mališani, sve više vremena provode uz telefone i računare i da je ovo prilika da na kvalitetniji i zanimljiviji način ispune dan.

„Dolaskom na radionice istovremeno se djeca upoznaju i sa radom Biblioteke. Imaju priliku da posjete naše odjeljenje za djecu gdje ih očekuje dosta slikovnica i knjiga iz kojih takođe mogu mnogo da nauče“ , napomenula je ona.

Besplatne radionice u Narodnoj biblioteci u Prnjavoru biće na raspolaganja svim zainteresovanim mališanima tokom cijelog ljeta, utorkom i četvrtkom u vremenu od 11. 00 do 12.00 časova.

SRNA

Paris Hilton je svojom seksi odevnom kombinacijom i dekolteom bukvalno zaustavila cijeli Njujork i sve poglede skrenula na sebe (FOTO)

Previous article

Đoković spasio dvije meč lopte, i otišao u polufinale Rima

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Prnjavor