MagazinZanimljivosti

Progovorila djevojčica koju su usvojili pa je napustili tvrdeći da se PRETVARA DA JE DIJETE (FOTO)

0

Siroče iz Ukrajine koje su napustili njeni američki usvojitelji, koji su je optužili da je ona zapravo odrasla osoba koja se predstavljala kao dijete i koja je htjela da ih ubije, dala je prvi televizijski intervju i objavila svoju stranu priče koja je zaprepastila čitav svijet.

Natalija Grejs Barnet, koja pati od oblika dvarfizma, usvojena je iz Ukrajine 2010. godine, ali su je 2013. njeni usvojitelji ostavili kada su se preselili iz Indijane u Kanadu. Navodno je imala šest godina kada je usvojena.

Kristina i Majkl Barnet uhapšeni su zato u septembru ove godine zbog zlostavljanja djece.

Oni su rekli da su ubijeđeni u to da Natalija nije imala devet godina kada su je ostavili, već da je imala 22 godine. Tvrde i da je ona odrasla osoba sociopata koja se godinama maskirala kao dijete i pokušavala da ubije članove njihove porodice.

Sada ovaj par čeka nastavak suđenja a svi se i dalje pitaju da li je Natalija punoljetna ili je dijete. Ona insistira na tome da joj je samo 16 godina. Sada živi sa drugom američkom porodicom koja ju je primila nakon što su je Barnetovi napustili. U svom prvom intervjuu pred kamerama ona je u emisiji “Doktor Fil” rekla da njeni bivši usvojitelji lažu i da ona jeste bila dijete kada su je ostavili.

– To nije istina! To uopšte nije tačno. Samo želim da ljudi čuju moju stranu – rekla je Natalija.

Ona i njena nova usvojena majka Sintija Mans takođe su insistirale na tome da se podvrgne skeniranju kostiju kako bi se dokazalo koliko je stara.

Sintija je takođe rekla da se, uprkos navodima Natalijine prve posvojiteljske porodice, ona i njen suprug nisu brinuli oko toga što će je dovesti u svoj dom gdje će biti sa ostalom djecom.

Local 4 WDIV Detroit

@Local4News

Was Natalia Grace really a child when she was adopted by an American couple, or was she a woman posing as a little girl? http://bit.ly/2VuSwaG 

Couple Says Daughter They Adopted Was Actually an Adult Woman

Was Natalia Grace really a child when she was adopted by an American couple, or was she a woman posing as a little girl?

clickondetroit.com

24 people are talking about this

– Od nas se očekuje da pomognemo. Moj suprug i ja smo usvojili tu djecu. Ko bi to uradio ako ne mi? – rekla je ona.

Pokušavala da ih ubije?

Porodica Barnet je tvrdila da žive horor film “Siroče” u stvarnom životu, u kojem dobronamjerni američki par usvaja strano siroče samo da bi kasnije otkrio da je ona sociopata koji pokušava da ih ubije.

Barnetovi su tvrdili da je Natalija pokušala da ubije njih i njihove sinove. Ostavili su je u stanu u Indijani – tri godine nakon što su je usvojili – gdje je, kako kaže, izdržala godinu dana dok policija nije otkrila nju i njenu priču. Barnetovi tvrde da su 2010. godine zapravo usvojili tinejdžerku koja je imala i menstruaciju i stidne dlake.

Kažu da bi ona stajala nad njima dok su spavali i crtala slike na kojima je prikazala ubistvo cijele njihove porodice.

Prema njihovim riječima, ona je razmazivala krv po zidovima i ogledalima i, kako tvrdi Kristin, pokušala je da se udari strujom.

– Dogodilo nam se upravo ono o čemu je snimljen film “Siroče”, crtala je slike govoreći da želi da ubije članove porodice… Znali smo da je zateknemo kako stoji pored nas usred noći, nismo mogli da spavamo, morali smo da krijemo oštre predmete. Vidjela sam je kako stavlja izbjeljivač, ili sličnu hemikaliju u moju kafu. Kada sam je pitala što to radi, rekla mi je”pokušavam da te otrujem”. Mediji me ocrnjuju kao zlostavljača djeteta, ali tu se ne radi ni o kakvom djetetu. Natalija je žena, ona ima menstruaciju, zube odraslih osoba, nikada nije narasla niti dva centimetra, što se ipak događa i kod djece patuljastog rasta – tvrdila je Kristin.

Dalje, ona tvrdi da je oni nisu napustili, već smjestili u plaćeni stan nakon što su joj kupili odjeću i namještaj i pobrinuli se da ima markice za hranu. Rekli su joj da ne odlaze od nje u Kanadu, već da bi neko od njihove druge djece mogao da nastavi obrazovanje.

Porodica Barnet tvrdi i da su je oni već podvrgli skeniranju kostiju koje je sugerisalo da je ona rođena 1989. godine.

srpskainfo.comJunker: Britanija će istupiti iz Unije do 31. januara 2020.

Previous article

PRNJAVOR: Zbog radova na mreži pet planskih isključenja struje

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Magazin