Novosti

PUTIN – ISTINSKI VOĐA

0

Politički analitičar Majk Regan, sin nekadašnjeg američkog predsjednika Ronalda Regana, ocijenio je da je danas malo istinski uticajnih lidera u svijetu, kao što je ruski predsjednik Vladimir Putin .

 


vladimir-putin-time-magazine
“Ako danas u svijetu postoji istinski lider – to je Vladimir Putin. Ja sam o tome pisao prije nekoliko mjeseci. Putin je ‘lutkar’, drži konce u rukama, a svi drugi su na uzici na kojoj im je on dozvolio da budu”, rekao je Regan. 

On je za televizijsku stanicu “NJuzmaks” istakao da SAD nema jasnu i čvrstu spoljnu politiku, što je jedan od razloga za uspjeh terorista u Iraku nakon američkog povlačenja iz te zemlje. 

“Vrijeme je da neko preuzme odgovornost”, poručio je Regan. 

Regan je dodao da u svijetu danas više nema jakih lidera kao što su bili njegov otac, Margaret Tačer, Mihail Gorbačov ili papa Jovan Pavle Drugi. 

Prema njegovim riječima, niko u Vašingtonu ne želi da prihvati odgovornost za ono što se događa, kao što je to uradio njegov otac svojevremeno u vezi sa Iranom. 

Majk Regan je usvojeni sin Ronalda Regana i njegove prve supruge DŽejn Vajman. Izvor: srnaOvo je osnovno pravilo privlačnosti !

Previous article

Zbog novog dokaza stručnjaci su uvjereni da je za sve kriva sabotaža!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Novosti