NovostiRS/BiH

Radojičić: Ne radim sa opozicijom i nisam joj se priklonio

0

Nedugo nakon potvrde Miliorada Dodika, predsjednika RS i SNSD-a, da će Igor Radojičić napustiti Klub poslanika SNSD-a, ali da ostaje u stranci, novinarima se u Narodnoj skupštini obratio i sam Radojičić.

igor-radojicic-brada

On je izjavio da određeni ljudi iz vrha SNSD-a već mjesecima rade na njegovoj diskreditaciji kako bi ga pokušali natjerati da napusti SNSD i da ga tako optuže da je zbog njega sve propalo, pišu Nezavisne novine.

“Želim jasno reći, nisam napustio SNSD, ne radim sa opozicijom i nisam se priklonio opoziciji”, kratko je rekao Radojičić okupljenim novinarima.

Predstavnici Saveza za promjene, nakon današnjeg sastanka, počeli su sa sakupljanjem poslaničkih potpisa za održavanje posebne sjednise NS RS sa samo jednom tačkom dnevnog reda, a to je afera “snimak”.

Šef Kluba poslanika SDS-a Vukota Govedarica izjavio je da je Adam Šukalo, predsjednik Napredne Srpske, sa svojom partiom “postao sastavni dio ove priče”.

“Ove sedmice ćemo pokrenuti proces prikupljana potpisa za zakazivanje posebne sjednice, pozvaćemo poslanike da podrže ovu inicijativu”, rekao je Govedarica.

Predstavnici Saveza za promjene su postavili pitanje zašto nema sutrašnjeg nastavka četvrte redovne sjednice ako postoji stabilna većina, zaključujući da je to iz razloga što u u ovom trenutku ne postoji stabilna većina.

srna

Prnjavor: Banja Kulaši počela sa radom

Previous article

Masovna tuča u Banjaluci: Četvoro povrijeđenih

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Novosti