MagazinZanimljivosti

RAŽANJ U DUBOKOJ ILEGALI Kako Balkanac u Njemačkoj peče prase na terasi uz zvuke narodne muzike (VIDEO)

0

Živjeće ovaj narod – rečenica je kojom se najbolje može opisati video snimak nastao na terasi jednog stana u Njemačkoj, a na kojem se vidi kako muškarac sa Balkana obrće “prasence” na ražnju ispod ograde terase.

Korisnik Tik Toka sa Balkana, koji se na ovoj mreži potpisuje kao “Kimba junior”, okačio je na svom kanalu snimak na kojem se vidi kako se u jednom od stambenih blokova, po izgledu, luksuznijih neko dosjetio kako da ispeče prasence, a da se to komšiluk “ne vidi”.

Naime, on je na ogradu terase stavio foliju, a da sačuva sam čin obrtanja praseta od radoznalih pogleda, stavio je suncobran tako da ga štiti. Na pod je stavio dva električna grila, dok je prase stavio na ražanj koji se okretao pomoću elektro motora.

Da bi sve bilo kao u rodnom kraju, postarala se i muzička podloga u vidu popularne pesme “Ti si žena mog života” u izvođenju Miroslava Radovanovića, poznatog pjevača i legende narodne muzike iz Srbije.

Za sada se ne zna u kom njemačkom gradu je nasetao snimak, te i da li se komšiluk bunio na prepoznatljivi miris pečenja praseta pečenog u “dubokoj ilegali”.

srpskainfo.comOglasio se pravi akter eksplicitnog snimka: “To sam ja, a ne Matej Periš”

Previous article

Razlog nije testiranje: Opet gužva ispred Instituta za javno zdravstvo RS (FOTO)

Next article

You may also like

More in Magazin