MagazinZanimljivosti

Ruski astrolog Tamara Globa tvrdi: Za ova tri znaka 2021. će biti godina neviđene sreće!

0

Tri znaka zodijaka imaće puno razloga za osmeh ove godine!

Tamara Globa je čuveni ruski astrolog, njenim predviđanjima se veruje, jer gotovo nikad ne greši. Ona tvrdi da će ove godine ova tri horoskopska znaka imati veliku sreću i priliku za napredovanje. Vreme će provoditi u krugu dragih ljudi i sve će im ići od ruke, a evo o kojim znakovima je reč:

Ribe

Velika sreća očekuje sve predstavnike ovog horoskopskog znaka. Tokom 2021. godine sve što zamisle, to će im se i ostavriti, a život će im postati i bolji nego što u ikada zamišljali. Tamara savetuje da Ribe daju sve od sebe. Zvezde su vam naklonjene, a na vama je da se potrudite da iskoristite prilike na pravi način. Ne čekajte da se stvari same od sebe dešavaju, već uložite trud koji će sigurno rezultirati uspehom.

Device

2021. Device će konačno pronaći smisao života i dobiće ono što im je nedostajalo za istinsku sreću. Ako ste dugo bili usamljeni, to će se promeniti. Prilika da upoznate srodnu dušu pojaviće se sredinom 2021. Ta osoba će vam vratiti veru u ljubav i samopouzdanje koje vam je nedostajalo. Za device će 2021. definitivno bitu u znaku ljubavi i lepih osećanja.

Bik

Za Bikove će ovo biti najneobičnija godina u poslednjih 10 godina, ne samo da ćete biti pošteđeni loših životnih trenutaka, već ćete dobiti priliku da ostvarite sve o čemu već dugi maštate. Sam kraj januara donosi vam razrešenje neke situacije koja vas je već dugo mučila.

Pred Bikovima će biti dve prilike, da nastave da žive po uobičajenom šablonu ili da promene život iz korena. Astrološki aspekti vam idu u korist, a na vama je da napravite pravi potez. “Kao što sam rekla, ovo će biti vrlo moćna godina za vas, zato je iskoristite maksimalno”, kaže Tamara.

Izvor: StilPukovnik Veljko Petrušić sahranjen na Palama

Previous article

Preminuo voditelj Leri King

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in Magazin