PrenosimoVijesti

ŠEŠELJ: Juriću Dragana Mektića gdje god se pojavi u Srbiji

0
U javnosti su se pojavile informacije da ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić priprema zvaničnu listu nepoželjnih osoba iz Srbije, kojima će biti zabranjen ulaz u BiH.

“Večernje novosti”, koje su objavile ovu vijest, navode da bi na spisku mogli da se nađu poslovni ljudi, istoričari, književnici, novinari, ali i političari.

Izvor lista navodi da će se na Mektićevoj listi naći i ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin, lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, glavni urednik televizije “Hepi” Milomir Marić i predsjednik pokreta “Zavetnici” Stefan Stamenkovski.

Vojislav Šešelj za ATV kaže da liste za njega nisu ništa novo i da se on već ima zabranu ulaska.

“Za mene to nije ništa novo jer su me svojevremeno ovi okupacioni guvererni stavili na listu zabrane ulaska i ta zabrana nikad nije ukinuta pa onda kad sam se vratio sa dugog službenog puta po EU neki muslimanski funkcioner mi je saopštio da mi je zabranjen ulazan na cijelom području BiH”, rekao je Šešelj za ATV.

On kaže da mu je drago što je i njegovo ime spomenuti i da mu je to dovoljan razlog da “juri Mektića gdje god se pojavi u Srbiji”.

“Drago mi je što je Mektić pomenuo i moje ime sad praveći novi spisak nepoželjnih Srba, to će mi biti dovolja razlog da jurim Mektića gdje god se eventualno pojavi u Srbiji u narednom perodu pa da vidimo kako će se on ovdje provesti”, kaže lider SRS.

Šešelj kaže da ga ovo ništa ne čudi jer je Mektić u proteklom mandatu radio protiv srpskih nacionalnih interesa.

“Pa zato što je Mektić izdajnik srpskog naroda i tako se ponašao u proteklom mandatnom periodu, radio je protiv srpskih nacionalnih interesa, spajtašio se sa onim političkim snagama, prije svega muslimanskim, koje rade o glavi Republici Srpskoj. Tako da ako ga negdje vidite javite mu da će se lijepo ovdje provesti kad ga se dočepam”, zaključuje Šešelj.

ATV

IZ KUHINJE AKTUELNE VLASTI Mektić: Crna lista s osobama iz Srbije je izmišljotina, misle da me tako mogu SLOMITI

Luka Petrović preuzima Elektroprivredu RS?

Previous article

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. NOVEMBAR: Bika očekuje uspeh na poslu, Djevica sumnja u svoja osećanja, a Vaga ima problema sa srcem

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Prenosimo