BalkanNovosti

Sin je preko Fejsbuka tražio nestalu majku, komentar mu ostavio njen ubica

0
Hrvatsku je zgrozilo novo brutalno ubistvo koje je otkriveno nakon što su istražitelji, sprovodeći istragu o nestanku 46-godišnje Anice Buile, njeno tijelo pronašli u septičkoj jami kraj porodične kuće u kojoj je živjela u selu Petrovci kraj Vukovara.

Za ubistvo je osumnjičen Aničin 50-godišnji suprug Zoran Buila.

Policija je na jučerašnjoj konferenciji za medije objavila kako je došla do saznanja o ubici. Ipak, za to im je trebalo nekoliko mjeseci, a u međuvremenu se Anica Buila vodila kao nestala.

Tako je, osim one policijske, trajala i ona porodična potraga za nestalom ženom. U jednoj Fejsbuk grupi objavljena je krajem oktibra njena fotografija.

– Pozdrav, možeš li ovo objaviti, svaka informacija mi je bitna, majka mi je nestala – stajalo je u opisu fotografije objavljene u jednoj grupi koja se bavi događanjima u Osijeku.

U komentarima se javio Zoran Buila.

– Ako je vidio ko moju suprugu neka odmah javi molim vas? – napisao je čovjek koji je optužen upravo za njeno ubistvo.

Objava je u međuvremenu uklonjena.

Buila je po selu svima govorio kako ga je žena napustila, a potom policiji dojavljivao kako je otišla da radi sezonu na moru, pa je viđena ovdje i onde. Par dana nakon što je Aničina majka prijavila nestanak on je policiji pokazao poruke koje mu je navodno supruga poslala sa svog telefina. On je zapravo zadržao njen mobilni nakon što ju je ubio i sam sebi slao poruke. Sjeo bi u automobil, krenuo da se vozi po selima u okolini Vukovara i Vinkovaca, kako bi signal sa mobilnog išao u raznim smjerovima, i slao poruke na svoj telefon.

Stvarao bi čitavu konverzaciju koju je potom pokazivao porodici i policiji. Međutim, onda je učinio jednu grešku. Umjesto sa svog telefona, poruku svom kumu greškom je poslao sa Aničinog.

atvU Srpskoj ove godine poginula 101 osoba

Previous article

PRED NAMA HLADAN DAN Za nedjelju rezervišite TOPLU GARDEROBU, u BiH će biti kiše, ali i SNIJEGA

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Balkan