Zanimljivosti

SJEĆATE LI SE… Pogledajte kako danas izgledaju (Boba i Marija)

0

Krajem 70-ih, filmski par Boba i Marija postao je sinonim za PRVU ljubav, istinsku, nevinu i bez računice. Ljubav zbog koje zaboraviš na školu, obaveze i na društvo…

boba-marija-zikina-dinastija
 
Glumci koji su stekli ogromnu popularnost igrajući Bobu i Mariju u filmskom serijalu “Žikina dinastija”, sada su u zrelim godinama.

Rialda Kadrić (Marija) danas ima pedeset jednu godinu. Kao devojčica je bila član dramskog studija Bate Miladinovića i tako je dobila šansu da igra u pomenutom serijalu, iako je prvobitno reditelj Zoran Čalić u planu za lik Marije imao Sonju Savić.

Boba

Boba

Devedesetih je napustila zemlju i otišla u SAD, gde je radila kao novinar „Glasa Amerike“. Danas živi u Londonu i navodno je udata za vlasnika nekoliko hotela.

Marija

Marija

Vladimir Petrović (Boba) danas ima pedeset devet godina. Davno se povukao iz glumačkog posla. Suvlasnik je Radio Indeksa i vlasnik „Reklamne agencije”. Bavi se marketingom i već tridesetak godina kreira reklamne poruke. U pauzi snimanja „Žikine dinastije” svirao je bubnjeve (jedno vreme i u bendu Olivera Mandića) a dve godine je režirao i legendarno ”Indeksovo radio pozorište” sa originalnom postavom u kojoj su bili Mićko Ljubičić, Bićko, Petrući, Zvonimir Šimunec i ostali.

boba-marija-zikina-dinastija2

“Uloga Bobe donela mi je enormnu slavu. Rialda i ja imali smo svoju sobu u producentskoj kući, gde su nam poštari ostavljali gomile pisama obožavalaca iz cele bivše Jugoslavije. Pošto sam se dosta promenio, ljudi me danas uglavnom prepoznaju po glasu. Ponekad me dugo gledaju dok se ne sete odakle me znaju”, priča Vladimir Petrović.

Oženjen je Jasminkom, s kojom ima sina Igora (30) i ćerku Anu (24).

Izvor: nostalgicno.com

Ovo su najperverzniji znakovi horoskopa

Previous article

Žena mu umire, a on se po hotelima povlačio sa poznatom pjevačicom!?

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.