MagazinSvijet poznatih

SKANDAL ISPRED HOTELA Vjerenica Darka Lazića URLALA zbog pjevača

0

Darko Lazić i njegova vjerenica Marina Gagić su se, prema pisanjima domaćih medija, prije nekoliko dana žestoko posvađali.

Marina je prisustvovala reviji u jednom beogradskom hotelu, a Darko je po završetku trebalo da dođe po nju, međutim on se nije pojavljivao niti se javljao na telefon, piše Alo.

– Marina je s drugaricama otišla na reviju, nakon koje je po nju trebalo da dođe vjerenik Darko, ali ju je ispalio – počeo je priču izvor ovog lista i naveo da se Marina zbog toga žalila drugaricama:

Foto: gagicmarina/screenshot Instagram

– Pričala im je da su se dogovorili da on dođe po nju kada se revija završi, a da mu se ona javi petnaest minuta prije samog kraja da je ne bi dugo čekao. Međutim, kada ga je pozvala, bio je nedostupan. Urlala je kako je neodgovoran, kako ne može nikada da se osloni na njega… Drugarice su pokušavale da je smire i da ga opravdaju, ali ona nije željela da ih sluša.

Marina je, kako se navodi, bila veoma bijesna na pjevača.

– Nije mu ovo prvi put, stalno mi to radi. Laže me i maže, a ja mu kao budala vjerujem. Stalno ga negdje čekam kao kreten! Trebalo je da dođe ovdje sa mnom, zna da mi je to važno, ali njega očigledno boli uvo! – govorila im je besno Marina – ispričao je izvor.

– Slala mu je poruke neprestano, ali joj ni na jednu nije odgovorio. Onda joj je pao mrak na oči i pozvala je taksi, a dok ga je čekala ispred hotela, drugaricama je rekla kako će napraviti skandal koji će on pamtiti do kraja života. Ima da me zapamti, sad će da vidi šta će da mu se desi! – govorila je drugaricama dok su je one bezuspješno smirivale – završio je pomenuti izvor.

alo

“DODIK ĆE OPET PREVARITI SDS” Mektić poručio da neće učestvovati u blokadi institucija BiH

Previous article

Srušeni mitovi i zablude o spavanju: Do skoro je važilo da vam treba 8 sati sna, ali sada više ne!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Magazin