Kultura

Skeleti najpoznatijih junaka crtaća! Definitivno originalno!

0

Dusko dugousko

Jedna od najmoćnijih stvari kada se o crtaćima radi je da se na njih fizika ne odnosi. Umjetnici su u mogućnosti da crtaju životinje na način da pretjeruju sa humanizacijom likova kako bi svakom liku stvorili karakter. Međutim, kako bi izgledali skeleti najpoznatijih junaka crtaća?!

Potrebno je biti isto toliko kreativan da se ti crteži pogledaju potpuno suprotno i da se zapita, “Kako bi izgledala anatomija animiranih likova?” Južnokorejski umjetnij Hxungkoo Lee je uradio upravo to sa serijom skulptura.

Koristeći žicu, alumijumske štapove, boju, Hyungkoo Lee je zamislio skeletnu strukturu nekih od najpoznatijih animiranih junaka svih vremena. Ova egzibicija koju je nazvao “Animatus”, je predstavljena na izložbi u nacionalnom muzeju u Bazelu, u Švajcarskoj.

Kako bi izbjegao da njegove structure budu samo naučna imitacija, umjetnik je junake crtaća prikazao u pokretu. Scene uključuju Paju Patka koji pada sa, dok njegovi nećaci traže karakteristične avanture. Kojot koji pokušava da uhvati Pticu trkačicu (i uvijek izgubi, iako su u stvarnosti kojoti dva puta brži).

Silvester i Tviti Silja Raja Gaja i Vlaja Ptica trkacica Paja patak Macak Feliks Kojot

 

 

 

Dusko Dugosuko 1 Tom i Džeri

 

Kojot i ptica trkačica, Paja patak i nećaci, Raja, Gaja i Vlaja, Šilja u Duško Dugouško i mnogi drugi!

Ovo su fotografije sa izložbe! zaista originalno! Sve fotografije su vlasništvo umjetnika. Ako zelite da pogledate jos neke, mozete na njegovom sajtu!

Prnjavorski.net / Izvor: IFLScience.com

I to je moguće – Bečka policija pred bankrotom

Previous article

Neke fotografije je teško ne pogledati! Najseksi na instagramu!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Kultura