MagazinZanimljivosti

SMEH DO SUZA NA UŠĆU! Ovako izgleda LOV na divlju svinju – kombijem jurili NEUHVATLJIVO PRASENCE (VIDEO)

0
Desetak lovaca, radnici “Veterine” u kombiju i nekoliko pasa koji jure prase divlje svinje, dok deca sa strane posmatraju i navijaju da mladunče pobegne, video je koji je zapalio društvene mreže.

Mladunče velikom brzinom trči sa jednog kraja parka na drugi, lovci se više puta bacaju, ali im prase izmiče, uključuju se i psi ali slaba vajda, prasence je brzo i teško ga je uhvatiti. Na snimku se vidi i radnik “Veterine” kako drži pušku sa strelicama za uspavljivanje, ali prase je toliko brzo da čovek ne može ni da nanišani.

U poteru se uključuje i kombi, pokušava da navede prase ka lovcima ali ne uspevaju, a sve to prate deca sa strane, skaču i navijaju. Divlje prase se nije dalo, potrudilo se maksimalno, ali je na kraju i “dolijalo”. Radnik “Veterine” uspeva nekako da se baci i uhvati ga, a zatim i odnese u kombi, kako bi kasnije bilo prebačeno u rezervat.

Snimak je napravljen u četvrtak tokom dana, kada su divlje svinje tek krenule da “opsedaju” Novi Beograd, ali je za kratko vreme zadobio veliku pažnju jer je prvi pravi snimak koji opisuje teškoće sa kojima se susreću ljudi koji za njima tragaju.

srbija danas

Nemačkoj plaćate ako želite da joj pozajmite novac

Previous article

Izgradnja gasovoda kroz Srpsku ne smije da bude ispolitizovana

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Magazin