Društvo

Snimao BANJALUČANINA koji gine i prošao BEZ KAZNE, u NJEMAČKOJ bi prošao drugačije

0
Na društvenim mrežama objavljen je snimak njemačkog policajca Stefana Fajfera, koji je svojom reakcijom postidio vozače na auto-putu. Poslije teške saobraćajne nesreće neki vozači iz kolone izašli iz svojih vozila kako bi telefonime snimili događaj.

“Želite da vidite mrtve ljude. Dođite! Eno ga, tamo leži!  Želite da ga pogledate? Ako želite, možete da ga pozdravite. Ne želite!? Zašto onda fotografišete? Sad ćete da platite 128,5 evra zbog fotografisanja saobraćajne nesreće! Sram vas bilo!” bjesneo je policajac jednom vozaču.

“Hoćete da Vam oduzmem taj mobilni? Sklonite mobilni. Jeste li me razumjeli” vikao je policajac vozaču kamiona, koji je sedio za volanom i pokušao da snimi nesreću.

Embedded video

DW News

@dwnews

‘Do you want to see the dead people? Come with me.’

A German police officer is being called a hero for shaming drivers who filmed the scene of a fatal Autobahn crash.

Jednom  radoznalom mađarskom vozaču, koji se našao u blizini nesreće u kojoj je bilo poginulih, na snimku se policajac obratio sledećim rečima: “Pogledajte ga. Nema potrebe da ga fotografišete kad možete da ga vidite svojim očima. I on je iz Mađarske, iz vaše zemlje.”

“Ovo je prilika da ljude suočimo sa njihovim ponašanjem. Dosad smo im samo naplaćivali 128,5 evra kaznu i pustili da idu svojim putem. Prilično sam siguran da to nije dovoljno kako bi naučili lekciju. Moraju da shvate šta zapravo rade. Smatramo da direktnom konfrontacijom sa situacijama kod njih izazivamo šok i stavljamo do znanja da ovo nije igra, nego gorka realnost”, kazao je policajac.

“Želite li da pogledate šta se desilo? Ne? Onda nestanite odavdje! Odmah”, ovim riječima policajac završava kratak snimak o morbidnoj znatiželji na auto-putu. Fajferara je podržao i bavarski ministar unutrašnjih poslova Koakim Herman.

Ovo je mnoge podsjetilo na nedavni slučaj u kojem je snimljen Banjalučanin koji gine u saobraćajnoj nesreći.

Kako se Mikula vratio sa onoga svijeta VIDEO

Previous article

OPSADNO STANJE zbog monstruma koji je pobio porodicu: Nigdje ga nema, rođaci se NADAJU da se ubio

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Društvo