FudbalSport

Stanković i Milošević: Bitno da smo konačno na terenu

0
Nakon skoro dva mjeseca fudbaleri Crvene zvezde i Partizana vratili su se treninzima, a trener i “vječitih” Dejan Stanković i Savo Milošević ne kriju da su se uželjeli fudbala.

Naravno, treninzi se odvijaju u skladu sa svim preporukama, a i jedan i drugi strateg poručuju da je sada potrebno pokazati još veću disciplinu. Po dolasku u trening centre nije bilo kontakta između igrača, izostali su uobičajeni pozdravi i svako od fudbalera i članova stručnog štaba na ulazu bio je podvrgnut mjerenju tjelesne temperature kako bi se utvrdilo da li ima simptome virusa korona.

„Prije svega, svi su srećni i zadovoljni što smo počeli sa treninzima. Period od mjesec i po dana nije bio prijatan za ljude koji se profesionalno bave sportom, jer bez treninga nije lako. Prva sedmica proći će u laganim treninzima. Za sutra su planirana testiranja da provjerimo u kakvom su stanju igrači. Tokom prvih pet ili šest dana nećemo organizovati sastanke ni ručkove. Trudićemo se da poštujemo sve mjere i instrukcije koje smo dobili”, poručio je Milošević.

I njegov kolega iz suprotnog tabora bio je srećan što je ekipa konačno počela da trenira. U “crveno-bijelom” taboru nadaju se što skorijem povratku utakmicama, a do tada pokušaće da uhvate ritam i uđu u formu.

“Adaptiramo se na sve situacije, pa i na ovu. Čekamo da vidimo kako će se igrati i da li će se igrati. Ubijeđen sam da bi trebalo da se igra u bilo kojoj formi. Spremni smo na bilo koji zahtjev. Krivo nam je bilo prvih dana poslije prekida lige i ulaska u vanredno stanje, jer smo taman uhvatili zalet, počeli da igramo ljepše i konkretnije. Ipak, pauza nas neće zaustaviti, ciljevi su jasni, principi su jasni, tako da ćemo se osvježiti, malo ojačati i momci će sigurno biti spremni za bilo kakvu formu takmičenja u nastavku prvenstva”, naglasio je Dejan Stanković u razgovoru za klupski sajt.

Kao što je prvi čovjek srpskog fudbala Slaviša Kokeza danas poručio, u srijedu bi trebalo da bude poznata sudbina tekuće sezone Superlige Srbije. Klubovi će imati priliku da glasaju i scenario koji bude imao najviše “ZA” biće i primijenjen.Slovenija drugi dan uzastopno bez zaraženih

Previous article

U Hrvatsku samo uz potvrdu da ste testirani

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in Fudbal