FudbalSport

STANKOVIĆ OTVORENO “Briga me za komentare, moje je da pomognem”

0

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković kaže u izjavi za rimsku Republiku da ga nije briga za pojedine negativne komentare povodom njegove donacije respiratora i medicinske pomoći srpskom zdravstvu, kao i da dobro zna šta su sve on i njegova porodica učinili za Srbiju proteklih godina.

Iako su svi potpuno u redu, strateg crveno-bijelih je zabrinut pošto mu porodica nije na okupu u ovom trenutku.

– Moja supruga Ana je u Milanu sa sinom Filipom, dok sam ja u Beogradu sa Aleksandrom i Stefanom, najmlađim i najstarijim sinom. Svi smo u redu, ali brinem se, kakve se stvari događaju u Lombardiji. Inicijativa se uvijek mora preduzimati. Neki možda misle da je to samo reklama, ali nije me briga. Znam šta sam sa svojom porodicom učinio za svoju zemlju. Treba svako ko može da pomogne, da spasimo živote, sve je potrebno. Donirao sam respiratore za intenzivnu njegu srpskim bolnicama, nadam se da će pomoći – kaže Stanković, koji se dok je igrao u Interu brinuo o narodu na Kosovu i Metohiji, a tokom poplava u maju 2014. godine među prvima je pritekao u pomoć.

Zdravlje svakog pojedinca, pa tako i igrača je u ovom trenutku najvažnije.

– Ja sam realista, sada ne govorimo o fudbalu. Ne želim da tim trenira, čak i kada bi me tjerali, rekao bih igračima da ostanu kod kuće. Ovu moramo shvatiti ozbiljno, vidim ljude koji i dalje ne shvataju ozbiljnost situacije. Morate biti hrabri, inteligentni, da slušate pravila i ne odustajete. Italija je moj drugi dom, osjećam je kao dio sebe. Moramo voljeti život, zato ostajemo kod kuće, da bismo zagrlili svoje najmilije – kaže Stanković.

Kontakt sa bivšim saigračima i prijateljima je konstantan.

– Često razgovaram sa Materacijem, Kivuom i Zanetijem. Dajemo jedni drugima informacije o našim porodicama i svako od nas pomaže koliko može. Takođe, čujem se i sa Mihajlovićem, koji je kod kuće izolovan sa porodicom – dodao je strateg Crvene zvezde.

(Mozzartsport)Bh. košarkaši po povratku iz Italije: Razočarali su nas negativni komentari

Previous article

POSLJEDNJE UPOZORENJE “Desiće nam se italijanski i španski scenario, OSTANITE KUĆI”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in Fudbal