Novosti

STRAVIČNA ISPOVIJEST: “Majka se smijala dok me je očuh silovao!”

0

Brutalno silovanje od 2006. prijavila je prekjuče D. P. (22) iz sela Sukova kod Pirota, poslije čega su uhapšeni Dragan i Suzana Pejčić.

pirot-majka-silovane-djevojke

Očuhovo osmogodišnje silovanje u porodičnoj kući u selu Sukovo kod Pirota sve vrijeme je bilo pod blagoslovom djevojčicine majke Suzane.

– Od 14. godine me je silovao nekoliko puta. Majka je sve vrijeme znala za to, ali nije reagovala. Ponekad nas je namjerno same ostavljala u kući, dok je navodno odlazila da čuva ovce. Bio je prema meni grub i bahat, prijetio mi je da ću zažaliti ako nekom prijavim – ispričala je silovana djevojka.

Ona je slučaj prijavila nakon što, kako je rekla, više nije mogla da izdrži teror u porodici.

– Počela sam da se zabavljam sa jednim dečkom iz Pirota, boravila sam kod njega na po nekoliko dana, a očuh je zbog toga bio ljubomoran. Počeo je da me uznemirava i da mi šalje poruke dok sam kod momka. Momak se zbog toga ljutio i nije mi više dopustio da budem kod njega, već sam morala da se vratim u porodicu. Nisam više mogla da izdržim i odlučila sam da sve prijavim – rekla je djevojka.

Milenko i Milovanka Pejčić, baba i deda napastvovane djevojke, kažu da su u šoku i da ne mogu da se smire. Kažu da je očuh njihove unuke bio prijeke naravi i da su prije četiri godine s njim prekinuli sve kontakte.

– Unuka je dolazila kod nas. Uvek je bila nasmijana i vesela. Ponekad bi bila uznemirena, ali ništa nije pričala. Ćerka i unuka su sve radile u kući. Čuvale su ovce. Ćerka je povremeno išla sama s ovcama, a unuka je ostajala sama kući. Šta je za to vrijeme bilo, ne znam. Do srednje škole je spavala kod nas, a u toku dana je bila s njima u kući i pomagala oko stoke– kaže deda.

Dok deda priča, baka Milovanka sve vrijeme plače.

– To što je on radio i uradio se sada saznalo. Ćerka nikada nije pričala šta se dešavalo u kući. S njim smo sve kontakte prekinuli prije četiri godine. Ne idem kod njih niti on dolazi kod nas. Ništa nismo mogli da čujemo od nje, mada je ponekad dolazila dosta uznemirena. Pitamo je šta se dešava, ali ništa nije htjela da kaže – objašnjava deda.

Djevojčica je uplakana ispričala i šta je za vrijeme silovanja radila njena majka.

– Nekoliko puta je gledala dok me siluje. Smijala mi se. Osjećam se užasno – kroz plač je ispričala D. P.

Komšije u Sukovu su iznenađene hapšenjem. /blic/

OPREZ: Do kraja dana obilna kiša!

Previous article

Šest načina da privučeš pažnju simpatije

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Novosti