Tema danaTenis

Sudija predložio KRATKU ZABRANU DEPORTACIJE Novaka Đokovića

0
epa09027552 Novak Djokovic of Serbia in action during his Men's singles finals match against Daniil Medvedev of Russia on Day 14 of the Australian Open Grand Slam tennis tournament at Melbourne Park in Melbourne, Australia, 21 February 2021. EPA-EFE/DEAN LEWINS AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Sudija Entoni Keli predložio je zabranu deportacije Novaka Đokovića do subote u 16 časova, osim ako ne postoji raniji zahtjev ministarstva za njegovo udaljavanje iz Australije.

Srpski teniser je sutra pozvan na razgovor u šest časova na mašem vremenu kako bi objasnio sve detalje vezane za slučaj. Novakovi advokati traže privremenu obustavu odluke i najavili su podnošenje žalbe do kraja dana u Australiji.

Novakov advokat Nikolas Vud kaže da je potpuno odvojen proces koji je doveo do odluke ministra za imigraciju Aleksa Hoka, u poređenju sa prethodnom.

Čini se da nema prijedloga da se Novak Đoković večeras zadrži u imigracionom pritvoru. Vud je sugerisao da bi sudija mogao da naloži da Đoković sutra bude sa svojim advokatima da pomognu u slučaju.

Postoji jedan poseban osnov koji imaju na umu za izazov i drugi koji se mogu razmatrati. On predlaže da podnesu svoje podneske rano sutra, a da vlada odgovori do 22:00 sutra. Đoković ima saslušanje u šest ujutro po našem vremenu.

Sudija Keli je na početku suđenja prošao kroz istoriju postupka podsjećajući na sve činjenice koje su prethodile ovom slučaju. Naglasio je da je ministar Houk iskoristio svoje diskreciono pravo i ponovo ukinuo Đokovićevu vizu za ulazak u Australiju.

Keli iznio odluku o ukidanju vize i istakao da postoji dokument pod nazivom “Osjetljivost” koji nije želio da pročita.

blicPravoslavna Nova godina dočekana tradicionalnim molebanom i vatrometom

Previous article

Za više od 1.000 osoba koje su stigle iz BiH u Sloveniju ODREĐEN KARANTIN

Next article

You may also like

More in Tema dana