MagazinSvijet poznatih

SVAKO VEČE ŠETA GRADOM, ALI SA MASKOM Novi detalji boravka Džoni Depa u Beogradu

0

Paparaco “Blica” juče je u strogom centru Beograda uslikao set filma “Minamata” u kojem je glavni glumac Džoni Dep. Dok se holivudska zvijezda skrivala u zgradi ispred koje su bile postavljene kamere i scenografija, a veliki broj policajaca i obezbjeđenja čuvao ograđeni dio, njegov dubler se slobodno šetkao i pušio cigarete. Ubrzo je pred kamere izašao i Dep, te poput prave holivudske zvijezde zablistao na setu.

Kako saznajemo, Dep glumi u ključnim scenama dok sve druge u kojima je potrebno snimiti samo njegov hod, šetanje otpozadi, profil ili dijelove tijela radi dubler. Koliko su slični govore fotografije.

Foto: Ljubomir Tozev/RAS Srbija

– Juče je snimljena scena Njujorka iz 1972. godine kada glavni lik, odnosno Dep, odlazi u redakciju magazina “Lajt”. To je jedina scena koja se juče snimala u gradu, na otvorenom, zbog čega je i traženo da bude zatvoren taj dio ulice kako bi što prije bilo završeno snimanje. Policija i obezbjeđenje su tu da niko ne ometa ljude na setu, a i kako ne bi došlo do okupljanja Depovih fanova koji bi uznemiravali glumca koji mora biti koncentrisan na to što radi. Dep ima dublera, kako je to inače slučaj, koji snima većinu nezahtijevnih scena, poput onih gdje se šeta gradom ili scene gdje se vidi otpozadi. Za sve ostalo je Dep tu i čeka da nastupi – kaže izvor upućen u snimanje filma, a čemu svjedoče i naše fotografije na kojima se u jednom trenutku vidi Depov dubler kako snima scene, a nešto kasnije se pojavio i holivudski glumac. Dep je poput pravog profesionalca brzo snimio svoje role, a čitava ekipa pratila ga je u stopu. Sve je bilo podrđeno njemu od trenutka kada se pojavio. Na setu je sve bilo spremno, samo se čekalo da on ušeta i tako je bilo dok nije odglumio svoj dio. Dep je u kariranom kapituću prošetao ulicom i ušao u zgradu, a u pripravnosti je sve vrijeme bio i njegov dubler, samo je stajao van kadra.

– Dep je vrlo znatiželjan i rad da upozna kulturu Srba, zato svako veče šeta gradom, ali sa maskom. Sve da sjedi pored vas ne biste ga prepoznali, prate ga dva momka iz obezbjeđenja uvijek. Na setu se šali i zabavalja čitavu ekipu, ali kada se pretvori u lik koji glumi to ga potpuno obuzme. Kako na filmu radi veliki broj ljudi iz Srbije, svi su impresionirani njegovim profesionalizmom. Mnoga oprema je stigla iz inostranstva, kao i statisti – otkriva izvor.

Džoni Dep u Beogradu ostaje još dvadesetak dana, a scene će biti snimane na različitim lokacijama. Budući da mijenja maske kada odlazi u grad, samo najpronicljiviji ga mogu uočiti.

(Blic)

NARANDŽASTO UPOZORENJE U BiH od večeras olujni udari vjetra

Previous article

“DŽIHADISTI BJEŽE PRERUŠENI U ŽENE” Kurdski vojnici navode da pripadnici “Islamske države” često pribjegavaju očajnim mjerama

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Magazin