NovostiRS/BiH

Tragedija na Laušu: Bombom na rođake, pa na sebe

0

Dvije eksplozije u veoma kratkom roku probudile su sinoć stanovnike ulice Filipa Kljajica u banjalučkom naselju Lauš. Međutim, rijetki su oni koji su danas htjeli stati pred kameru da nam kažu šta su čuli i vidjeli.

Porodično okupljanje, za porodice Gajić i Grbić, završilo je tragično. Kako saznajemo, tragediji je prethodila svađa u kući Gajića. Na polasku kući, 60-godišnji Slobodan Gajić bacio je bombu u automobil „opel astra“ u kojem je bio bračni par Dragoslav i Slavica Grbić.

Oni su šurjak i šurjakinja napadača. Nakon ovoga, Slobodan je u dvorištu svoje kuće aktivirao drugu bombu kojom je raznio sebe i teško povrijedio svoju suprugu Ljiljanu.

“Na licu mjesta izvršen je uviđaj. Izuzeti su svi predmeti i tragovi koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku, a o navedenom je obaviješten i dežurni okružni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka. Rad na dokumentovanju navedenog je u toku”, rekla je portparol CJB Banjaluka Marija Markanović.

Dragoslav je prošao bez povreda, dok su Ljiljana i Slavica primljene u UKC sa povredama od gelera i opekotinama.

“Pacijentice su stabilne, trenutno nisu vitalno ugrožene i mogu reći da za sada nema nikakvog rizika po njihov život”, rekao je pomoćnik direktora za medicinske poslove UKC RS Slbodan Hajder.

U ulici tajac. Članovi porodice koji su čistili snijeg u dvorištu Gajića, poslije uviđaja policije nisu bili raspoloženi za priču. Ništa pričljivije nisu bile ni komšije.

“Bio sam dobar sa njim i on sa mnom, pozdravi se i tako. Jako dobar momak. E sad dalje, ja ne znam detalje šta se tamo radilo”, rekao je komšija Krstan Matić.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva. Odmah je naložio obdukciju tijela Slobodana Gajića.

 Izvor:ATV

Znakovi da je vrijeme da promijenite frizuru

Previous article

HIT NA INTERNETU Evo kako je “mercedes” danas izvukao grtalicu zaglavljenu u snijegu u Hercegovini

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Novosti