MagazinSvijet poznatih

Trči, Tome, trči: Zbog ovoga je Henks najveća faca u Holivudu

0

Pored neverovatnog talenta, glumac i oskarovac Tom Henks oduševljava i svojom prizemnošću i smislom za humor.

Ne možemo još uvek da zaboravimo trenutak kada je početkom ove godine ovaj glumac napravio selfi na tuđem telefonu. Vlasnica telefona pronašla je fotografiju sledećeg dana među sačuvanim slikama i podelila je na društvenoj mreži Tviter. Ali ovo nije jedini trenutak u kom nas je Tom Henks oduševio.

Naime, glumac, koji je objavio da su on i supruga Rita Vilson zaraženi koronavirusom, jednog dana primetio grupu devojčica izviđačica koje prodaju keks, i ne samo da je kupio četiri kutije od njih, već je dao i malu donaciju za njihovu grupu. Zadržao se malo i fotografisao se sa svima koji su kupili keks od ovih izviđačica. Pretpostavljamo da su imale odličan pazar tog dana.

whitney pastorek@whittlz

A number of years ago I left my iPhone unattended in the same room as Tom Hanks. The next day, I found this photo in my camera roll. To be clear: I’ve never met him. But I do believe he is exactly who we hope he is, and I don’t want to know if I’m wrong.

Погледај слику на Твитеру
Verovatno niste znali da je Henks poznat po svojim duhovitim “izgubljeno-nađeno” objavama na svom nalogu na Tviteru. Tako stalno postavlja fotografije sa izgubljenim rukavicama, kapama, čarapama, a sve to upotpuni duhovitim opisom.

Tom Hanks

@tomhanks

Lauren! I found your Student ID in the park. If you still need it my office will get to you. Hanx.

Погледај слику на Твитеру

Čak je i razvio posebnu aplikaciju koja pruža staru estetiku i prepoznatljiv zvuk dok kucate poruku u digitalnom dobu.

A kako život ima nastran smisao za humor pokazuje i činjenica da je mašina bez koje Henks ne ide nigde modela LC Smit Korona.

b92RADIKALAN POTEZ BMW Odlučili da izbace 50 odsto modela s klasičnim pogonom

Previous article

Da li će karantin izazvati bejbi-bum?

Next article

You may also like

More in Magazin