MagazinSvaštara

Tri puta u jednom danu pokušao da se ubije, ali nije uspio

0
?????????????????????????????????????????????????????????

Zapalio je kuću, ali su vatrogasci pravovremeno reagovali. Autom se zaletio u Tisu, ali je rijeka na tom mjestu bila suviše plitka. A kada je izašao iz automobila, i uputio se prema sredini Tise u namjeri da se udavi, spasla ga je policija.

?????????????????????????????????????????????????????????

Bečejcu Š. S. (60) u utorak su osujećena čak tri pokušaja samoubistva.
Kako nezvanično saznajemo, Š. S. se na tragičan korak da sam sebi oduzme život odlučio pošto ga je supruga napustila i otišla u Mađarsku. Iz Mađarske se, iako se on tome nadao, nije vratila.

Očajan zbog toga, u utorak u jutarnjim časovima, zapalio je porodičnu kuću kako bi i on stradao u požaru. Taj pokušaj, međutim, osujećen je, jer su vatrogasci iz Bečeja pravovremeno reagovali i ugasili buktinju. Veće štete na kući nije bilo, a Š. S. je u požaru prošao bez povreda.

Bečejac se, međutim, sa takvim epilogom nije pomirio i odlučio je da sebi život prekrati davljenjem. Sjeo je u automobil i oko 13 časova se zaletio u Tisu.

Mjesto na kojem je automobil završio, međutim, bilo je preplitko, pa je i u ovom, drugom pokušaju samoubistva u nekoliko sati, deblji kraj izvukao – automobil.

Kada mu ni ovaj pokušaj suicida nije uspio, malerozni Š. S. se odlučio i na treći korak. Izašavši iz automobila, krenuo je prema sredini rijeke, kako bi se utopio u dubokoj vodi. I tu je bio neuspješan, jer ga je primijetila patrola policije, koja je pravovremeno reagovala. Jedan od policajaca, kako je potvrđeno “Novostima”, skočio je u rijeku, i izvukao ga, po treći put ga spasivši od željene smrti.

(Novosti)

Raskol u prnjavorskom SNSD-u: Kalabiću dosta mijenjanja pelena Tomašu

Previous article

Čak ni sendvič s mesom ne može preko granice

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Magazin