Život i stil

U trendu je džinovski cvijet

0
Dezen rascvjetale poljane i dalje je jedan od najpopularnijih tokom ljeta, ali narednih mjeseci na damama će carevati samo jedan, ali vrijedan cvijet.

Trodimenzionalni. Ogroman! Kakav se nekada stavljao na rever samo u najsvečanijim prilikama.

Bilo da je napravljen od tkanine ili plastike, njime ćete “podići” kompletan izgled dva stepenika više. Njime istaknite punđu ili ljepotu duge kose. Okačite ga oko vrata umjesto ogrlice. Stavite ga na rever ili bretelu haljine. Ili, ako baš želite da budete šik, učinite to onako kako vam mnogi kreatori predlažu – ukrasite njime pojas pantalona, suknje…

Pojedini primjerci, najčešće u obliku džinovske ruže, toliko su upečatljivi ne samo zbog veličine već i traka koje sa njega vise, da vam uz njih nije potreban gotovo nijedan modni detalj. Bio bi suvišan! Ipak, dizajneri ne smatraju da ćete pretjerati ako jedan cvijet stavite oko vrata, a drugim uljepšate predio struka.

Podrazumijeva se da bi ruže u tom slučaju trebalo da budu nešto manjih dimenzija. A želite li da ispratite ovaj trend, najjednostavnije rješenje je da nabavite torbicu koju jedinstvenom čini upravo cvijet.

novosti.rs

Komemorativni skup u Potočarima protiče mirno

Previous article

Da li je ovo ona? Poznata glumica promenila frizuru

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.