MagazinZanimljivosti

Valeria Lukyanova – najpoznatija živa barbika

0

Valeria Lukyanova, mlada Ukrajinka iz Odese, je najpoznatija živa barbika.

Valeria

Nazivaju je ljudskom barbikom i ova djevojka je medijski aktivna od 2012 godine. Valeria je postavila veliki broj fotografija na svoje instagram i fejsbuk profile, a ima i svoj YouTube kanal. Ipak, tek kada ju je otkrio sajt Jezebel, 22. aprila, ova ukrajinska pjevačica je postala planetarno poznata. Nije ni čudo, ako pogledate ovu djevojku, njen izgled je zaista neobičan i i zgleda više kao 3D model nego kao stvarna osoba. I čuveni Huffington Post se zapitao na koji način je došla do ovakvog izgleda ali i da li je ova djevojka stvarna. Londonski Daily Mail je takođe počeo da istražuje, kao i ABC News. ABC je čak napisao da “nije poznato da li Valeria postoji ili je sve samo prevara i foto montaža”.

valeria-lukyanova1

Intervju: Magazin GQ

GQ’s Michael Idov: Ljepota koju promovišete je zapadnjačka. Čak američka

Valeria Lukyanova: Ne bih baš rekla. Svako želi vitko tijelo. Svako ima silikonske grudi. Svako popravi svoje lice ako mu se nešto ne sviđa, znate? Svi teže nečemu velikom. To je globalno sada..

Idov: Ali to je relativno nova stvar. Ideal ljepote je bio nešto drugo.

Lukyanova: To je zato što se rase miješaju. Rus oženi ženu iz Armenije. Dobiju dijete, slatka djevojka, ali ima tatin nos. Malo ga smanji i sve je ok. Razičite etničke grupe se miješaju i dolazi do raznih poremećaja. Prije nije bilo tako. Sjetite se kako su bile lijepe žene iz 1950. ili 60. godine, bez ikakvih operacija. A sada, imamo ovo. Sama ideja da imam djecu stvara neki otpor u meni.

Michael Idov: To zvuči zaista feministički.

Lukyanova: Ja sam protiv feminizma. Ali šta će mi djeca? Da mi donesu čašu vode kada sam budem umirala na samrtnoj postelji?

Više o Valeriji možete pogledati na njenom Instagram i Fejsbuk profilu.

Prnjavorski.net

MATEMATIČARI IDU NA OLIMPIJADU – Milica Đukić putuje u Tajland

Previous article

Ostajemo bez novca od MMF-a

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Magazin