MagazinSvaštara

Vatrena ljubavna priča sa srećnim krajem: Rekla je DA

0

Skoro svaka djevojka mašta o idealnoj prosidbi – o onom trenutku kada će se izabranik njenog srca pojaviti i na, do sada još uvijek neviđen način zatražiti njenu ruku.

Mnogobrojne pripadnice ljepšeg pola mogu se pohvaliti da je njihov san o idealnoj prosidbi ispunjen, a na ovaj spisak sinoć se upisala i Melisa iz Cazina.

Njen dečko Samir prije 14 časova na Fejbuk profil je postavio nevjerovatan video i usput se “pohvalio” da je njegova izabranica rekla “da”. Pogodili ste, Samir je zaprosio Melisu, a neobična “goruća” prosidba zabilježena je na tek obnovljenim Toparinim stepenicama u Cazinu.

Mladi zaljubljeni par držeći se za ruke prošetao je ovom dionicom, a oko njih stajali su mnogobrojni “navijači” sa bakljama u rukama, iščekujući epilog ovog ljubavnog dijaloga.

SRCE

Na kraju “puta” stali su u srce napravljeno od mirišljavih svijeća, a pored njih je velikim slovima pisalo “RECI DA”. Melisa je to i uradila.

Ljubavni video je pregledan čak 7.000 puta, uslijedile su mnogobrojne čestitke, kojima se pridružujemo i mi. Zaljubljenom paru želimo mnogo sreće i ljubavi u budućem zajedničkom životu.

euroblic

PRNJAVOR: Izabran zamjenik načelnika opštine

Previous article

Karić: U subotu dolazim u Srbiju

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Magazin