NajavePrnjavorVijesti

Večeras javna rasprava o nacrtu budžeta opštine Prnjavor za 2018.g.

0

Iz kabineta načelnika opštine Prnjavor upućen je poziv za javnu raspravu o nacrtu budžeta opštine za 2018.godinu u kojem se navodi:

„Pozivamo sve budžetske korisnike, predstavnike savjeta mjesnih zajednica, javnih preduzeća i ustanova, udruženja građana i sve zainteresovane građane opštine Prnjavor, da uzmu aktivno učešće u javnoj raspravi o Nacrtu budžeta opštine Prnjavor za 2018. godinu koja će biti održana u četvrtak, 07.12.2017. godine, sa početkom u 19 časova, u prostorijama Javne ustanove Centar za kulturu.

Zainteresovani građani uvid u dokument mogu izvršiti na zvaničnoj veb stranici Opštine Prnjavor ili neposredno u šalter sali Opštinske uprave opštine Prnjavor, mjesnim kancelarijama i u Odjeljenju za finansije, kancelarija 19, u vremenu od 07:00 do 15:00 časova, od 04.12. do 07.12.2017. godine.

Sve primjedbe, prijedloge i sugestije građani mogu dostaviti putem mejl adrese javnerasprave.budzet@prnjavor.ba do dana održavanja javne rasprave ili na javnoj raspravi.“, kaže se u pozivu za javnu raspravu o nacrtu budžeta opštine Prnjavor za 2018.goidnu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. DECEMBAR: Lava čekaju lijepa ljubavna dešavanja, a Ovan će upoznati osobu u koju će se zaljubiti

Previous article

PRNJAVOR: Potpisani ugovori za sanaciju puta u Konjuhovcima i stambeno zbrinjavanje povratnika

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Najave