PrenosimoPrnjavor - Najnovije vijesti

Večernje novosti iz Prnjavora: Na automobil sa decom palo drvo

0

Samo zahvaljujući pukoj sreći u nesvakidašnjoj nesreći, porodica 28-godišnjeg Mladena Bate Simića, iz prnjavorskog naselja Lišnja, za dlaku je izbegla tragediju kada se na njihov automobil u vožnji, usled jakog vetra, sručilo ogromno stablo!

Sa potresom glave, supružnici su završili u Hitnoj pomoći, a nekim čudom, ostalo je netaknuto dvoje dečice, upravo pokupljenih iz dečijeg vrtića.

– U deliću sekunde, samo što smo prošli “ležećeg policajca”, uočio sam da na nas pada ogromno drvo, čini mi se, brzine 100 kilometara na sat. Čuo sam i osetio strašan potres i jauke. Kao da je nastupio smak sveta… Spasila nas je luda sreća. Desetak metara dugo stablo kestena iščupano iz korena, zgnječilo je krov “audija 4”, a od grane koja je probila šofer šajbnu i smrskala komandnu tablu, delili su nas samo milimetri-priča za “Novosti” još uvek u šoku Simić.

Prvi u pomoć unesrećenima pritekli su prolaznici i stanovnici u drvoredu starih kestenova Beogradske ulice, gde se u ponedeljak poslepodne nezgoda i dogodila. Potom su pristigli policajci i vatrogasci, koji su uspeli da oslobode i oštećeno vozilo.

-Noge su mi se dodatno odsekle, kada sam postao svestan kojoj opasnosti, sem supruge, su bili izloženi i naš trogodišnji sin i od komšije petogodišnja devojčica – iznosi Simić detalje ove nesvakidašnje nesreće

Ninko ĐURIĆ – Večernje novostiŽene konačno otkrile kakvi muškarci ih bacaju u nesvest – a kakvi nemaju nikakve šanse

Previous article

PRNJAVOR: Spremno zimsko održavanje puteva

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Prenosimo