Ostali sportoviSport

Virus korona usmrtio člana porodice Konora Mekgregora

0

Konor Mekgregor, irski UFC borac i jedan od najpopularnijih sportista na svijetu, doživio je porodičnu tragediju pošto je njegova tetka Ana umrla usljed posljedica virusa korona.

Skrhani Mekgregor se u trenutku smrti nalazio u studiju u Dablinu, gdje je trebalo da razgovara za jednu američku televiziju. Tužnu vijest je s javnosti podijelio putem Instagrama.

“Primio sam telefonski poziv u kojem mi je rečeno da je moja draga tetka Ana umrla. Moja mala voljena tetka, sestra moje majke. Ovaj glupi je*eni virus… Koji se ku*ac događa? Odveo sam porodicu na otok, pogledao more, duboko udahnuo. Ljudi, ostanimo jaki. Ana Mur, volim te i počivaj u miru”, napisao je Mekgregor.

Osim riječi o umrloj tetki, Irac je imao poruku o svijesti i mjerama predostrožnosti za sve ljude, prenosi Avaz.

“Dobre navike koje ćemo steći zbog ovog virusa u budućnosti će nas učiniti jakima. Pranje ruku. Prestanak dodirivanja lica. Čišćenje predmeta i prostora koje dodirujemo. Fanovi mi često kažu da ne žele fotografiju sa mnom, da mi žele samo stisnuti ruku. I ja im to dopustim. Međutim, to je jako neoprezno. Budimo oprezni”, poručio je irski borac.Šeranić: Pojedini građani nedisciplinovani, pojačaćemo kontrolu

Previous article

Jesu li električni automobili ekonomičniji od konkurencije?

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.