Život i stil

Zahvaljujući ovome ćete muškarcima biti neodoljive

0

Mnogo je toga što utiče na to se dopadnete nekom muškarcu, a naravno nije sve ni u izgledu. Ono što će možda pojedine iznenaditi ili ne, je da muškarci vole iskren smeh.Čuvena je anegdota koja se vezuje za holivudsku glumicu Merilin Monro koja je navodno rekla da ako “muškarac može da me nasmeje, može sve”.

Evo zbog čega ćete mu još biti neodoljive.

Boja glasa 

Muškarci su osetljivi na boju glasa žena, a posebno su im neodoljivi oni mazni, zavodljivi glasovi kakvim je mogla da se pohvali Merilin Monro.

Osmeh

Ovo vas možda nije verovatno previše iznenadilo jer niko ne voli da ima mrgude u svom društvu. Osim toga, američki naučnici dokazali su da osmeh pozitivno deluje na partnera, odnosno na deo njegovog mozga koji je povezan s nagrađivanjem i pohvalama. Takođe, dokazano je da muškarce više privlače žene koje se smeju njihovim šalama. Naravno, to ne podrazumeva i smejanje na silu, prenosi Index.

Obline

Naravno, ovo ne važi za sve muškarce, ali većina će ipak da se saglasi da više voli žene s oblinama, a ne mršavice. Zato, ne dramite zbog ona dva kilograma koje ste dobile i kojih nikako ne možete da se rešite…

Crvena odeća

Naučno je dokazano da muškarci pokazuju veće seksualno zanimanje za ženu u crvenoj haljini, nego u haljini bilo koje druge boje. Uostalom, već vam je jasno da je u crvenoj boji jednostavno nemoguće ostati neprimetan.

b92

DAČIĆ: “Čitaku se smejala, sa njom i Englezi. Kad neko tebe kamenom, ti njega cvetom, ali sa saksijom”

Previous article

Oluja “poharala” dio Njemačke, 20 ljudi povrijeđeno

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.