MagazinSvaštara

ZALIJEPILI SU LAŽNU NOVČANICU OD 100 EURA NA BETON: Pogledajte šta su sve uradili prolaznici

0

Jedan gospodin koji je spazio novčanicu se dugo okretao, a zatim je ipak odlepio. Kada je okrenuo drugu stranu i video da je lažna, nasmejao se i bacio je u kantu.

Kako bi dobila odgovor na ovo pitanje, ekipa Telegrafa je novčanicu od 100 evra ostavila natrotoaru u centru Beograda. Novčanicu nismo samo “ispustili”, nego smo je prethodno namazali lepkom, a zatim zalepili na trotoar na Kalemegdanskoj tvrđavi.

Naravno, nismo ostavili pravih 100 evra, nego smo pomoću aparata za fotokopiranje napravili komadić papira koji izdaleka podseća na najpopularniju srpsku novčanicu.

Druga strana, zalepljena za beton – ostala je bela.Pomalo čudno, aliprolaznici su zaobilazili novčanicu. Sačekali smo da prođe još malo vremena i već se prvi “upecao”, piše Telegraf.

Gospodin koji je spazio novčanicu se okretao, a zatim je odlepio, a kada je okrenuo drugu stranu i video da je lažna, nasmejao se i bacio je u kantu.

Pošto je bila velika gužva, pomerili smo se sa druge strane i zalepili “novčanicu”. Ali kako nismo imali gde da se sakrijemo, morali smo da se smestimo na klupu i da krišom snimamo. Seli smo baš naočigled svih. Jer ko bi tako posumnjao u nas?

Momak je pokušao da uzme novčanicu, ali nije uspeo. Zato je odlučio da upotrebi silu i –novčanica se pocepala. Ali kada je shvatio da se radi o lažnim parama, bacio ju je u prvi kontejner.

Međutim, mi smo mislili na sve, pa smo na samom početku akcije odštampali 4 lažne novčanice od 100 evra. Iako se na našem mestu stvorila gužva jer su se ljudi slikali pored spomenika, nekako smo iscenirali vezivanje pertle i ponovo zalepili novčanicu.

Bilo je i onih koji su razgledali novčanicu, ali joj nisu prilazili. Ili imaju takve u džepu, pa im ova jedna ništa ne znači ili su provalili da je falš. pak, pošto je ovo bio samo jedan socijalni eksperiment proizveden radi zabave, nadamo se da smo uspeli da vas nasmejemo.

Reakcije i postupci prolaznika će vas iznenaditi, pa zato pogledajte u videu kako je to izgledalo:

 

Izvor: Telegraf

Najljepša i najtužnija božićna priča

Previous article

Novogodišnji doček uz lokalne bendove

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Magazin