MagazinSex i ljubav

Zaradila milione od početka pandemije: “Bludnici ne mogu da se zasite” FOTO

0

Jedna devojka iz Velike Britanije zaradila je pravo bogatstvo od kako je počela pandemija, zahvaljujući svom britanskom naglasku

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју ди Olivia Blanco (@britisholivia)

Olivija Blanko, naime, zarađuje putem OnlyFans platforme, u martu ove godine se preselila iz Londona u SAD, a od tada je zaradila oko milion funti, odnosno oko 1,1 milion evra.

Na Instagramu ima oko 560.000 pratilaca i sa njima redovno deli izazovne fotografije, ali kako je izjavila, veliki novac krenula je da zarađuje tek kada su, većinom Amerikanci, na OnlyFansu počeli da traže od nje samo da govori.

Naravno, ne radi se samo o naglasku, već i o tome šta govori – uglavnom su to provokativne stvari.

“Vole moj naglasak ovde u SAD. Fanovi uvek traže video-snimke u kojima samo govorim. Šta da kažem – bludnici ne mogu da se zasite. Možda jednog dana krenem da snimam i audio knjige”, izjavila je ona za britanski San, prenosi Indeks.

Dodala je i da njena porodica nema ništa protiv onoga što radi, pa čak i da njena majka želi da se uključi u taj posao. Kako kaže, trenutno nema partnera i srećna je, a kod muškaraca je najviše odbija to što odmah kada je vide, žele samo seks.

b92Pronađeni mladić i djevojka nestali u podnožju Beljanice

Previous article

"Ne brinite, vakcinisao sam Djeda Mraza"

Next article

You may also like

More in Magazin